![]() |
Joc in catrene
Originally Posted by Pitbull:
Quote:
Complimentele mele lui Pitbull,cu bune,cu rele ,e mare om. Asa m-a pocnit nostalgia in moalele capului dupa zapezile reale cand exista marea..dragostea (si de viata si aia de care o fi)si dupa niste versuri a la Francois Villon,incat am deschis acest topic.Talentul si siretenia(literara,bre) ,versatilitatea lui Pitbull sa ne fie si muz, dar nu mofluz. Iaca: cineva scrie un catren(poate fi si sextina) ,epigrama,vesela,sau pur si simplu versuri pline de talc si savoare ca si cele de mai sus,pune un cuvant cheie in el(colorat cu alta culoare) iar urmatorul user trebuie a faca acelasi lucru dar cu versuri ce contin cuvantul de mai sus. |
"Mare e moartea,peste masura,
Suntem ai ei cu rasul in gura." Versurile si axiologia Rainer Rilke si Maria. Pitbull,daca nu stranutati aci nu va mai iubesc. |
Catrenul meu decurge lin:
Din bann s-a-ntors la noi Pauline. Ea mä vorbeste, eu stränut, Sughit, tusesc, râgâi, mä... plimb. (N-am gäsit altä rimä. :oops: ) |
aoleu, ce catren schiop :)
|
Päi dacä-l antischiopam, iesea cu steluzde: f***.
|
De sila , clisme si sapun
Direct din cel mai mic catun Un oltean s-a ridicat Sa-mi cante-o doina de ... "bine" Drept m-am ridicat si am ascultat Trosnete de iasca , doina fecioreasca Plansete-n urzici despre pasarici Ce-au furat un ou dintr-a lui resou.. cu zambete si indreptare al tau om ca fiecare |
Originally Posted by Pitbull:
Pitbull a scris:
Quote:
Maestro,muzica! :P Daca feed-back nu e nimica nu ie.Cel mai plimbat dintre pamanteni sau Apostolul P. |
Originally Posted by hellsteed:
Quote:
|
e dedicata olteanului meu , un luptator de gherila , tintas fara arc si fara sulite, doar scuipat si sunete.
|
Pentru misogini: Iubesc muierea de dor nebuna, Plina de draci ,plina de spuma. Ca domnul de la Zaraza, Vreau sa te babardesc cu fraza. Asta e al meu omagiu, Pentru voi doamne, ultragiu In piata publica precum Diogene, Simt alchimia in izmene, Ca de fel sunt cam rapac, Pana-n vintre dionisiac. Sunt mai misogin ca Nietzche, Cine dracu-mi interzice? Stapane,sclave e banal, Vreau canibalism sexual. Bum si pleosc si ah si bang "Les femmes n'ont pas de rang" Napoleon I Alivoar,bonsoar.Nu-mi deschide usa. *****Cuvantul pe care trebuie sa-l folositi in urmatoarea poezea este" izmene'. |
Dimineata m-am sculat
Soarele a stranutat Cu Orlando bloom in cap Izmenele mi s-au udat :D Seara a venit incet Cu un chef de un cvartet ma indrept spre "prag" incet si poftesc la un serbet! (lipsita de inspiratsie) |
Unii sunt cam neciopliti
Altii sunt cam neingrijiti Dar cand maneaua curge Sangele li se incinge Si e rupere de aur Cum tzipa-n pat tiganu' Cocalarii se-nmultesc ,pitzipoancele-nfloresc! |
Pauline, cam greu cu izmenele astea, dar incerc...!
Sotu’ da navala-n casa, Peste-a lui necredincioasa : Unde este filfizonul Ce mi-a terfelit blazonul ? Sa il strang de beregata Si sa-l bat o ora-ntreaga... Uniform. Ce ai draga ? Nu te teme, Astea-s numai baliverne. Nu a fost decat mos Ene Ce m-a sarutat pe gene... Sa adorm. Da ? Atunci spune-i lui mos Ene Ce te-a sarutat pe gene Ca daca-l mai prind , mai nene, O sa-l las fara izmene... Si diform. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Stefan, nu sunt toate emoticoanele..acu' nu-l gasesc p-ala cu cascatu'.. Astea sunt motive sa ti se taie de forum, sa ti se frece, sa zbori in clar de luna si sa-i ceri numarul de telefon s-o suni chiar in seara aia si sa-i spui ca oceanul ochilor ei albastri a devenit, cam, mai sarat, cu gust de zmeura si de ciuperci..apropo, voi stiti ca eu n-am privit deloc olimpiada? de ce s-o privesc? in giorgia e misto, imi aminteste de craniile din Terminator 2, mai scrii ceva neecranizabil, mai dai o mana de ajutor, mai bei o bere sa castigi 100.000 euro, banii, faima, ambitia, succesul, d e ce cred eu ca sunt altfel? era odata, erau vremuri..un nimeni, acu' e cineva, Elena - curva Clujului, exista si-n realitate, o fute unu', si ei ii place, in timp ce-o fute el, se gandeste la mine, asta ma face fericit si iaca poezia a incalecat pe-o sa si-a zburat in Indonezia.. N-am sa mai trec pe-aici ceva timp, iar cand ma voi intoarce vin pregatit cu geanta de trinitoluel.. Bravo nibo! un om pur. Stefan, sa pregatesti materialele pt Salvation si astept trailer two.. Pitbull, n-am uitat de Dantelareasa.. Gloria, daca aveai 19 ani le lasam balta pe celelalte forumiste..doar pt ca esti blonda si-ti plac filmele..sper ca n-ai vreo fiica.. marx, fa dragoste cu ALS! Supastar..imi place accentul banatencelor, asta era smekeria..am iubit-o pe una', sper ca nu era sor'ta..(platonic!) helsteed, il preferam pe mistahJ, ma-'ntelegeam mai bine cu el.. rocky..I'll be back!.. NoOne..Niciodata nu e prea tarziu. I'll be back!.. films4all..primul film il turnam la Brasov.. Pe restul inseamna ca nu i-am uitat, pe ceilanti i-am uitat.. Ne vedem in viitor!* Good-bye! __________________________________________________ __________ *:I'll be back!!!!.... |
Da adica io de ce sa ma uit?
|
Originally Posted by EgOisM:
Pentru ca n-ai ales cuvant care sa fie folosit de urmatorul user,aleg"tiganu'". Frunza verde flori de salba, Io-s tiganu' ce-am robit, C-am iubit o purisanca, Sufletu' mi-a chinuit. Ptiu. In buricu-i smecherit Am infipt Rosu cutit... |
Originally Posted by nibo:
"Blazonul" este cuvantul pe care il voi folosi,si astept sa alegeti si voi un cuvant pt urmatoarea cilimitura,epigrama,catren,poem,sextina,epopee in versuri,etc. Radu Duda filfizonul, Cu Margareta s-a-nsurat, Principesa Margareta, Nu Margareta Pogonat. Si Duda -si lustrui blazonul, E un dud ...prea-maritat. Cuvantul urmator"duda".Sau mai bine alegeti voi ,va rog.:) |
Noapte fara luna plina, Dimineata: "Vai,Basici!" Pielea-ti roza mult prea fina, S-a-nrosit ca de urzici.Morala: Plaja-i plina de meduze, Intra si in fund si-n...buze. |
Principesa lu' Ion
Sta si trage un joint usor Fumu-i acopera moaca Dintii sunt facuti cu japca In octava de apus Barbasu' sade cam supus Cand se uita mai atent Ion zace sugulent Principesa se ridica Jointu' cade si se strica Amandoi pierduti in zare De-un apus si o tigare... |
All times are GMT +2. The time now is 02:00. |