![]() |
scurtmetraje U.N.A.T.C
deschid acest subiect pentru a mai furniza o serie de lamuriri persoanelor interesate de subiectul "Am si eu un scenariu" din Atelier, dar si pentru ca mi se pare ca exista o serie de pareri despre ce se produce in aceasta institutie de invatamant.
nu am citit scenariul care a fost postat deci nu pot decat banui despre ce film era vorba. as vrea doar sa spun ca forma in care a fost pus scenariul, este foarte posibil sa nu fi fost una finala, deci sa nu fie deloc relevanta pentru produsul care a rezultat. de altfel, asa cum spusese si userul respectiv, scenariul apartinea unui student la regie (doar unul dintre ei era student la regie si nu amandoi pentru ca regizorii nu fac filme impreuna mai ales daca ele reprezinta licenta lor) motiv petnru care sunt sigura ca anumite lucruri nu au fost foarte clar sau bine exprimate in scneariu, desi respectivul le avea foarte clar in minte (fireste nu e o atitudine recomandata dar daca esti student si iti si regizezi propriul scenariu cred ca este de inteles). ce pot sa va spun eu, din ce stiu de la un coleg care cred ca a lucrat la acest film (spun cred pentru ca nu sunt sigura ca stiu cu certitudine despre ce film e vorba), este ca rezultatul a fost destul de bun. eu respect foarte mult parerea colegului meu pentru ca stiu ca este extrem de obiectiv si de dur cu ceea ce face, iar daca el spune ca e multumit atunci va asigur ca filmul nu trebuie denigrat pana in momentul in care il vedeti si spuneti ca nu va place. de altfel acesta e si motivul pentru care am redeschis discutia. mi s-a parut ca subiectul a fost inchis oarecum nedrept si oricine il citeste ramane cu senzatia ca in UNATC se fac filme prono, ceea ce nu e cazul. In ceea ce priveste urmarile pe care le-a avut aceasta productie. Pot sa va spun ca la varianta finala a filmului, comisia de profesori a cerut studnetului sa scoata un cadru explicit sub motivul ca era explicit. Regizorul a refuzat considerand ca este necesar dramaturgic, si din acest motiv i s-a spus ca filmul nu va fi prezent in Cinemaiubit. nu stiu sa se fi zis nimic ca este interzis sa-l proiecteze la festivaluri cu cartonul de UNATC, sau sa-l fi respins total sau sa fi picat respectivul student, sau sa nu fi primit copie standard. |
All times are GMT +2. The time now is 10:27. |