![]() |
Chucky
Care din filmele cu Chucky va placut cel mai mult??????????????
:D Din punctul meu de vedere cel mai interesant film a fost ,,Seed of Chucky ". |
,,Bride of Chucky,,a fost mai tare :D .
|
Uite IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0144120/ Si aici trailer: http://www.youtube.com/watch?v=gtDElSGxU8s |
porkaria asta mi-a traumatizat copilaria.
si sekel-urile nu au fost deloc bune ..cel mai bun ramane primul:P |
Si eu am avut cosmaruri in copilarie din cauza acestui film.Totusi asta da film de groaza(pentru copii mici,pentru adulti deja ideea devine plictisitoare o papusa care omoara oameni) :D
|
Da intradevar si au am avut un casmar sau ceva de genu din cauza acestiu film .Dar acuma cand am crescut mi-am dat seama ca nu e asa de rau .
|
am fost terorizata din cauza fimului in copilarie
dar acum am ras copios cand l-am vazut :))) cred ca bride of chucky mi-a placut cel mai mult |
Originally Posted by criss robi:
Eram speriat de papusi :)) |
Ma cam sperie Chucky :shock: Dupa ce m-am uitat o data la un film cu el am avut o vedenie ca ma urmareste pe strada :lol: :alien:
|
bride of chucky :D
|
Originally Posted by EgOisM:
hm....ai vazut IT? |
nu,dar am auzit de el.
La mine a durat ceva pana mi-am facut curaj si am vazut primele 2-3 horroruri din viata mea si asta singura pentru ca nu imi place sa fiu influentata in vreun fel de persoana care ma acompaniaza,asta era pe la 8-9 ani,acum ma uit fara probleme,chestia care ma ingrijoreaza este ca unele chiar ma amuza intr-un stil barbar cum ar fii Pulse(la asta sa zicem ca este umor negru ,ma doare capul doar cand ma gandesc in ce hal ne-am facut de ras),Darknes falls(zana maseluta iti ia gatu',cat se poate de absurd) si multe altele dar sunt off-topic si nu este de bine. |
Asta nu e film.
|
hai sa fim seriosi,nu o fi el stralucit,bun,extraordinar dar a adus ce va NOU!!atunci in '88,apoi au venit sequel-urile de 2 bani :hmm:
|
Originally Posted by Pauline Kael:
vb de Chucky? sau de IT? |
De Chucky, sper.
Primul a fost okay, da' sequelurile ne omoarä. Pe la al treilea, pânä si Collins se plictisise de el, si abia dacä avea vreo sase-sapte ani... "It" e un film submediocru, dar cartea e una dintre capodoperele genului horror; rämâne marea mea iubire în materie de traduceri - pe-atunci, eram la începuturi, scriam la masinä... Vreo opt luni mi-a luat (în paralel cu "Neînvinsä-i dragostea" pe care tocmai îl fäceam, si cu munca la "Expres-Magazin", unde încä mai lucram)... |
La vremea lui,Chucky a facut multe victime :lol:
IT si toate cartile marca Stephen King = Mc Donalds = I`m Lovin` it !!! |
si mie mi-a placut foarte mult ,Bride of Chucky,,,e destul de reusit filmul
|
Originally Posted by Eclipse:
|
singura varianta cat de cat mai buna ramane prima
|
All times are GMT +2. The time now is 04:18. |