![]() |
Help
Daca ati putea sa ma ajutati sa gasesc un titlu de film..
L-am vazut la cinema,eram copil,foarte mica,imi amintesc doar niste faze... Cred ca era un film sci -fi,sigur de prin anii '70,'80,desi am rasfoit Google si Wikipedia sa-l gasesc in lista cu filme science fiction.E vorba despre un baietel (parca blond) care ajunge pe Pamant dintr-o nava spatiala ,tin minte o lumina albastra ceva,si are o chestie importanta,un fel de aparat,ceva asa cat a macheta de masina,care face minuni,pustiul reuseste sa faca si curatenie in cateva secunde,mi-amintesc faza cand se intorc adultii si era totul luna,parca pusese si flori intr-o vaza rosii.Sper ca n-am incurcat filmele.Pe urma parca baietelul pleaca cu nava aia spatiala cu lumina foarte albastra ,se asaza in lumina aia ca un laser,etc...Daca stiti vreun film asa... Si mai sper ca n-are legatura cu vreun Piedone,am amestecat amintirile...E de pe vremea cand se dadeau multe filme indiene si chinezesti("Sora13","Lovitura fulgeratoare","King -Kong" si "Karate Kid",si in sala se striga "Pup-o ,ba" ,"Sonoruuu',"A luat lumina",dar era taiata faza de aia care cenzurau..puteti sa radeti :D Multumesc.(Stiti cand i se pune omului pata,tocmai am revizionat E.T. si mi-am adus aminte...) |
http://www.imdb.com/title/tt0079859/
DACA e ästa, are legäturä si cu Piedone! ,) |
S-ar putea,caut pe youtube imagini,multumesc,pupici :love:
|
Exista cumva seriale pe net? Am vazut la tv" Moll Flanders",serial,cred si " Vanity Fair" tot serial,cred ca amandoua BBC,mi-au placut f mult,mai reusite decat filmele..(cartile sunt o incantare,Defoe si Thackeray)
Si caut disperata,nu stiu unde se poate vedea" Amadeus' cu Razvan Vasilescu=Mozart si Saglieri=Radu Beligan.Piesa de teatru din anii'90. Daca stiti ceva... |
Vreau sa aflu
Acum vreo 20 de ani am vazut un film strain care m-a impresionat teribil. Cred ca se numea "LANTUL" dar nu sunt sigura. Era vorba despre solidaritatea dintre doi detinuti, unul alb si altul negru, evadati dintr-o puscarie. Doi oameni intr-o situatie limita, uita de deferentele de rasa, de cultura. As vrea sa aflu numele regizorului filmului acela ca poate incerc sa-l gasesc pe undeva (poate la Arhiva Nationala de Filme)
|
Re: Vreau sa aflu
Originally Posted by mafalda:
Lantul - Stanley Kramer |
Originally Posted by Pauline Kael:
le poti gasi pe diverse torrente sa le downloadezi sau le poti da search pe un amazon ceva, si poti sa le cumperi. alegi varianta care iti place mai mult! :P |
Originally Posted by ricutza:
Si multe nu se gasesc cu torrente,Le diner des cons" de exemplu,etc. |
All times are GMT +2. The time now is 08:14. |