![]() |
Un site mai frumos
mai baietzi dak acesta este un site de filme dc nu punetzi si o sectziuine k subtitrari sa mai downloadeze si altzi kate o subtitrare pt un film sa mai vada si akasa nu numai la cinema la asta nu vatzi gandit nu? :) ;)
|
Pai dak s-ar pune subtritari ar insemna ca sunt folosite pt. filme piratate si este ilegal.
|
si noi incurajam mersul la cinema. :D
|
Si la teatru :D :D
|
si la carte! (librarii) :D:D:D
|
Si la ... bere ?!
|
:)) asta dupa ce ai mers la toate trei :))
|
Toate patru, vrei sä zici,
Cäci ia bag-un ochi aici: Ce mi-s alea, prime, trei, Färä de: si la... femei! |
Originally Posted by Pitbull:
Baga tu un ochi aici Caci tampenii tu mai zici Obligat is alea trei Cu berici si cu femei! |
Eu propun sa se faca o sectiune unde sa se discute despre cei care realizeaza subtitrari, si nici macar nu se sinchisesc sa gandeasca; de exemplu inainte de un meci de box (la partea cu cantarul), 183 a fost tradus 1 metru 83, cred ca am stat si m-am gandit putin (1 secunda ininte sa rad 2 ore ca prostul singur de am speriat tot poporul din jurul meu) daca s-a inventat cantarul care masoare inaltimea (ulterior am aflat ca actorul era aproape adica avea 1m78, dar totusi cantarul nu stia asta).
Oricum exemplele ar putea sa continue la nesfarsit, si distractia ar fi mai mult decat garantata. |
Päi deschide un topic, pe tema asta - la "Film în general" ar merge... stii cum? Zeiss!
|
Originally Posted by Pitbull:
Cu parere de rau o spun nu imi asum aceasta responsabilitate chiar de capul meu in general (si asta o cunosc si cativa moderatori), dar daca mi se cere o sa o fac. Deci i-a sa vad ct succes va avea ;) |
N-am zis de capul täu în general, am zis la Film în general.
Deci, i-a s-ä v-e-d-e-m. |
S-A PUS
SA TRAITI |
Am votat "adaugarea subtitrarilor" din lipsa de optiuni.
|
Re: Un site mai frumos
Originally Posted by Cezy08:
|
Lasä, cä stiu eu un bou care-si zice (pe bune, nu la misto) "lingvist" - da' zice "sa downloaduiasca"! :((
|
da... ce aveti domnilor cu omul?
Scrie cum vrea... ca doar nu mai suntem in comunism. Doamne fereste.. :shock: Ala cu downloaduiasca..e problema.. da astulalt cu download? :sleep: |
mai bine linkul direct spre www.titrari.ro :D
|
Eu uncurajez procurarea unui sistem Home Cinema. Asa, la vreo 67 de bulioane, cum are subsemnatul (nu va luatz dupa mine, ca-s paranoic)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:39. |