![]() |
Ceva Recomandari HORROR Filme Noi
Hey all !!!
Poate numai stiu eu niste filme bune de horror CEVA 2000-2008 poate stiti voi , dar sa fie cva ADEVARAT HORROR :shock: sau sint io in pana de inspiratie daca ma puteti ajuta cu cva filme sa ma sperii pe mine de frica ar fi B'TON ;) |
"Poveste de cartier"
|
Hmmmm uitate la Wind Chill sau The Exorcist of Gail Bowers ( la care vei rade ) .
|
Originally Posted by Pitbull:
Cum le zici tu ... cutzule :D |
Originally Posted by Cristi Weed:
De fapt se numeste Exorcism: The Possession of Gail Bowers.Si daca e de ras de ce sa se uite la el ? Ca e facut prost filmul ? Omu` vrea sa se cace pe el de frica n`auzisi ? |
Sa se sperie pe el de frica pardon :lol:
|
:)) cum zici tu !
|
Deci cva idei , recomandari totusi ... ? :P
|
Batoru rowaiaru,The Others,28 Days Later,Ôdishon,Dawn of the Dead.
|
bai frate eu zic sa te uiti la Pulse , care e filmat si in romania !
Sa te sperii de blocurile prezente in unele cartiere marginase si de ce apartamente extraordinare sunt prin ele :)) ! Un singur lucru mi s-a parut destul de fals :)) autobuzele pareau sa nu aiba nimic ( intre noi fie vorba , eu nu am mai vazut un autobuz intact de ceva timp ) ! |
Dead Man's Shoes, Batoru rowaiaru, The Birds al lui Hitchcock;
|
INSIDE si FRONTIERES. Francezii au rupt gura tirgului cu astea doua. Atroce ambele, in special INSIDE. Nu-s pentru cei slabi de inger.
|
Ar mai fi.......
Wolf Creek filmele lui Buttgereit, Nacho Cerda, Karim Hussein + Shocking Asia |
ar mai fi : Vampires ( cu James Woods ) ; Dracula ( din 1992 ) ; They ; The Others , etc .
Cauta si tu la sectiunea horror de pe site ! |
ar mai fi si: "El Orfanato" (2007)
|
Originally Posted by Windom:
asta e horror? eu stiu ca e un documentar si sunt sigur ca nu ma insel pentru ca m'am uitat si eu la o parte din el;) si din cate imi amintesc m'am uitat mai demult al un horror care atunci m'i s'a parut bun: Stigmata. |
Shocking Asia - toate filmele horror care intra in aceasta categorie (Miike & Co)
|
Stigmata mi s-a parut destul de slab.
|
All times are GMT +2. The time now is 14:21. |