![]() |
People - editia de cafenea
Amuzata de povestea lui Leo despe cum citeste el "pipol":lol: la mana a 3a & un an distanta, m-am gandit ca ne lipeste un topic de cancanuri (preferabil la zi :P )
Inaugurez cu Natalie et la bête |
Pai si ce ar trebui sa facem ? Sa postam alte poze ? Sau sa vorbim despre Natalie Portman incepand de la poza respectiva ?
|
Re: People - editia de cafenea
Originally Posted by Mala Portugal:
votati: a) trucaj b) realitate c) 112 |
Originally Posted by marx:
pt k mala e o fata inteligenta & cu gust 8) alte minti, kre s baga unde nu l fierbe oala, au 'calitati' d schweitzer expirat... :sick: |
Originally Posted by marx:
|
... ºi când stai sã te gândeºti, realizezi cã insultele sunt singurele complimente pe care am fi capabili de a ni le-am face nouã înºine, dacã mãcar într-una din vieþi am fi avut norocul de-a ne fi nãscut SUFICIENT de sinceri.
|
[quote="redmen"]Pai si ce ar trebui sa facem ? Sa postam alte poze ? Sau sa vorbim despre Natalie Portman incepand de la poza respectiva ?[/qute] Pentru inceput vorbim despre accesoriul discutabil de pe umarul drept al lui Natalie, desi e deja yesterday's news :(
|
Adica despre nenea ala cu barba ? Nu cunosc prea multe detalii nu stiu cine e.
|
(mala)diva als ;) ps: iti stiam gandurile pinky, dar astea kinky sunt o noutate. |
:lol: :lol: :lol: mala, t implor, nu trece la lesbianism cu marx! :(( |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Da' de ce, dragã, ai pus tu ochii pe el (ea - LOL), sau ce?! PS: io l-am tot avertizat :P ! Oricum, mi-am propus sã nu mã mai bag între voi 2, ºi sã las "energia iubirii" sã se manifeste liber! :) :) |
p 'el' - nici dk ar fi ult om ramas p planeta, iar eu as avea mina-n ghips d la atita laba! :sick:
i :love: mala! |
LOOOOOOL!
|
|
mda, exact c ma asteptam: bancuri d autobaza :sick:
get a life! |
Who's life?! Yours!! :) :) :)
Stai sã analizãm: +16 ani, - ** cm... hmmm... zãu cã-mi place mai mult Marxul de dinainte! :P :P |
Va bateti joc de topicu` omului ...
|
dk e vba d marx, atunci nu e topic, e distopic! :lol:
|
|
de-acum sterg tot ce nu e ontopic
|
All times are GMT +2. The time now is 01:19. |