![]() |
10 piese de teatru de vazut in tara
haideti sa vedem, ce piese de teatru credeti ca merita vazute azi in romania. evident intrebarea e pentru cei care se duc si apreciaza teatrul.
eu nu am vazut prea multe, ca asa sunt imprejurarile, dar mi-au placut urmatoarele (in ordinea in care imi vin in minte): Shape of things Jocul de-a adevarul Inima de caine si cam atat poate ai veniti si voi cu idei, ca chiar am chef sa merg la teatru |
"sado-maso blues bar" la teatrul foarte mic
|
Din päcate, deocamdatä nu mai sunt acel spectator avid de teatru, care nu rata nici o premierä, de odinioarä... Asa cä nu pot contribui decât cu singurul spectacol pe care l-am väzut în ultimii ani: "Biloxi Blues", dupä Neil Simon, la teatrul de Comedie. E foarte bun, dar în lipsa termenilor de compratie, nu pot sti dacä e printre primele zece sau nu. I-am depus candidatura, si-om vedea.
|
subscriu la shape of things (nu stiu daca se mai joaca)
in rest imi place dabija mult lately (ultima banda a lui krapp, capra sau cine e sylvia, Ionescu – Cinci piese scurte) si camera de hotel (nu am apucat inca sa o vad) de neratat si andrei serban cu unchiul vania - am auzit ca e superba. |
MadyBaby.edu e cea mai rockable piesã contemporanã care a fost pusã vreodatã la Bucureºti...
ªi mai era ºi Fluturii sunt liberi...Dar fiindcã e Vlad încurcat în alte mii de proiecte ºi nu mai fãcea faþã...Libelulele de la TMF au scos-o... |
Io va recomand asa:
Comedia zorilor (io in rolul lu Puiu) Se cauta un mincinos (io in rolul lui Aghis) Patima rosie (cu mine Castris) Si una fara mine Straini in noapte (cu Emilia Popescu si Florin Piersic0 Face Emilia Popescu un rol foarte bun in asta |
nu stiu cum sunt alea cu tine, dar aia fara tine e varza!
|
Originally Posted by Supastar:
:shock: Atunci tie nu iti mai recomand nimic :hmm: |
in schimb eu recomand schimbarea titlului acestui topic in "10 spectacole de teatru de vazut in tara".
piesa e aia d p hartie. spectacolu e ala d p scena. |
Adevär gräit-ai.
|
@egon.
si eu l-am considerat pe dabija valoare sigura, dar am nimerit la spectacole mediocre gen habarnam si m-am descurajat. cele mai vechi nu m-am impresionat peste masura. dar le-as incerca pe alea de la Act. despre teatrul asta am auzit numai de bine. O atmosfera speciala e si la Metropolis. acolo am vazut jocul de-a adevarul. are ceva in comun cu shape... , ideea de realitate inselatoare, de mise en scene, jucata de tineri (dorina chiriac si andi vasluianu) pe un text simplu tristo-comic, foarte eficient @Supastar si Pitbull serios? chiar vi se pare ca altfel nu s-ar intelege? sau ca lumea a raspuns pana acum pe langa placa din princina confuziei trublante din titlu? sau ca daca zic ca ma duc sa vad o piesa de teatru, ma duc la biblioteca si ma uit la carti? |
Nu, nu se pune problema de a nu se întelege, nici mäcar nu meritä o prelungire a discutiei. A fost o simplä imprecizie de exprimare, el a punctat-o, eu am confirmat-o, tu ei citit, acum putem continua discutia pe fond.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:52. |