Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Marius Manole in AntiCamera [pe Radio Total] (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=92474)

ToDenyASound 18 Mar 2008 10:37

Marius Manole in AntiCamera [pe Radio Total]

Cînd stai de vorbã cu Marius Manole îþi doreºti ca timpul sã se opreascã pentru cît mai multã vreme.

Îþi doreºti sã rãmînã aºa, blocat, sã te hrãneºti cu vise, sã simþi cum vibrezi, cum aºtepþi, cum rezonezi prin cuvintele lui la aceeaºi lume...
Nu, nu vorbim aici despre nemãrginita evadare care vi se aºterne pe gene urmãrindu-i vreun rol...

Vorbim despre omul Marius Manole din spatele scenei, care are sentimente, care rîde ºi plînge, altfel decît în teatru, în faþa vieþii, care nu uitã sã vadã sau sã-ºi verifice identitatea ºi sã-ºi dea rãspunsuri pentru monºtri sacrii din el...

Despre teatru, ºanse ºi aºteptare.
Prompt ºi desculþ.
Vineri, 21 martie, de la ora 22:00, pe Radio Total, în AntiCamerã.

klein 18 Mar 2008 12:09

actorul asta e chiar super misto. :love: merci d info.

ToDenyASound 18 Mar 2008 12:14

Am ramas tampit cat de cald a fost in timpul interviului, in ora in care am stat de vorba cu el...

klein 18 Mar 2008 12:53

stai ca nu inteleg, ce interviu? emisiunea aia nu e in direct?

ToDenyASound 18 Mar 2008 12:55

Din nefericire pentru tine...Nu.

Nu putea vineri sa vina live pentru ca are spectacol in tara.

Ma rog, ca sa nu iti pierzi vremea degeaba, ai putea sa iti faci o pre-impresie, daca nu ai ascultat niciodata, descarcand de pe blogul meu muzical editiile precedente.

klein 18 Mar 2008 13:04

merci
am incercat sa intru si pe blog, dar nu inteleg cum functioneaza. sunt prea multe linkuri si nu il gasesc pe cel potrivit ca sa ascult.

ToDenyASound 18 Mar 2008 13:12

mentionez la un moment dat BONUS: ANTICAMERA...etc...

Alex Leo Serban 18 Mar 2008 13:30

eu am o intrebare: cine e acest 'marius manole'??
a jukt in vreun film?
k nu-l stiu

ToDenyASound 18 Mar 2008 13:32

Actorul Marius Manole de la National...

Alex Leo Serban 18 Mar 2008 13:37

ah, deci actor d teatru...
nu cunosc!

klein 18 Mar 2008 13:44

Originally Posted by Alex Leo Serban:

eu am o intrebare: cine e acest 'marius manole'??
a jukt in vreun film?
k nu-l stiu

draga alex,
MM e un tip super super misto. nu stiu de unde a aparut ca eu mai observam tinerii astia care ieseau de pe bancile facultatii pe la Casandra, dar de el..nimic
l-am vazut prima data in Inima de caine si pe bune e genial. de atunci urmaresc in disperare piesele in care mai joaca. a devenit un criteriu de alegere, mai ales ca stau putin prin tara si nu am mult timp ca sa merg la teatru. uneori gresesc pentru ca ultimul spectacol cu el ... (uf am uitat numele; oricum erau doua povesti joponeze) a fost destul de slab si pretentios. dar interpretarea lui e perfecta, da viata textului, are umor, are o energie incredibila. uneori ma intreb daca nu o sa cad mort de atata zbenguiala. pentru inima de caine a fost nominalizat la uniter mi se pare, dar premiul i-a revenit lui rebengiuc care joaca in aceeasi piesa. mi s-a parut nedrept, pentru ca nici nu exista comparatie intre cei doi. rebengiuc e bun, numai ca e egal lui insusi, nu face nimic special, Manole asta interpreteaza un caine pana la idenificare.
gata, sunt amorezata ca sa mai discutam

ToDenyASound 18 Mar 2008 13:47

Practic...Te astept sa asteptam, Klein. In AntiCamera.

Alex Leo Serban 18 Mar 2008 14:07

Originally Posted by klein:

eh, nu trebuia s-o pui asha, alb p albastru, k intelesesem din pledoaria ta inflakrata :)
doar k eu - stii - nu ma duc la teatru :oops:
ps oricum, c noroc p manole asta sa aiba o fana/amorezata k tine... eu am parte d dragomara!! :w00t:

klein 18 Mar 2008 14:18

Originally Posted by klein:

eh, nu trebuia s-o pui asha, alb p albastru, k intelesesem din pledoaria ta inflakrata :)
doar k eu - stii - nu ma duc la teatru :oops:

ti-as zice sa te duci macar la piesa dupa bulgakov, dar mai bine nu, ca o sa te amorezezi si tu, iar competitia e stransa. nu o sa fac fatza :P

ps oricum, c noroc p manole asta sa aiba o fana/amorezata k tine... eu am parte d dragomara!! :w00t:

da, am vazt ca te iubeste cu patima galbena :lol:
nu prea ai scapare, ca daca o ignori mai rau face. vezi si tu, te descurci...

ToDenyASound 18 Mar 2008 14:20

Sa-l vedeti in Privighetoarea si Trandafirul...Si-apoi sa veniti sa vorbim...

E magic!

EgoN 18 Mar 2008 14:50

marius manole e un actor ok, nu zic, dar 'privighetoarea si trandafirul' e un spectacol prost.

Pitbull 18 Mar 2008 17:07

De ce?

EgoN 18 Mar 2008 20:17

pt. ca e o aiureala multimedia, mm in rol de povestitor "postmodern" (la bustul gol si recitand wilde a la morrison), coregrafia extrem de slaba (sau inexistenta mai bine zis), proiectii video ok si atat...
alternativ de dragul alternativului sucks!

Pitbull 18 Mar 2008 20:25

Aha... Mda, posibil. Nu mä tenteazä.

EgoN 18 Mar 2008 20:29

si inca o kestie:
nu ma omor dupa teatru si poate nu am instrumentele necesare receptarii lui, dar daca e o kestie ce ma enerveaza crrrunt, e fanatismul curentului alternativ din teatru romanesc.
a spune ca nu-ti place afrim (repet, a spune ca nu-ti place, nu ca e prost or smth) te face sa fii privit ca o ciuma (cazul unei f. bune prietene de-ale mele, care s-a trezit injurata si facuta in toate felurile (om fara suflet si alte labareli de genul asta) din acest motiv.

All times are GMT +2. The time now is 03:58.