![]() |
Top 5 filme preferate!
Daca tot suntem pe aici mari cinefili...hai sa facem un schimb de recomandari de filme.
My top 5. 1. A clockwork orange 2. Heavens Door 3. Se7en 4.Fight Club 5.Amelie Poulin |
Daca alegeai un top 50 sa zicem poate era mai bine.
Goodfellas Alien Back to the future Casablanca The Godfather Ordinea nu conteaza pentru ca sunt pe locul 1 toate :) |
Godfather
V for Vendetta Once Upon A Time in America Laberinto del fauno, El The Shining Nu exista o ordine si nu pot spune ca acesta este un top 5 definitiv, sunt multe filme de care probabil am uitat. |
Schindler's List
Who's afraid of Virginia Woolf The Lord of the Rings The English Patient The great dictator |
1Transformers 2Godzilla 3Matrix (in special2) 4StarWars 5 Jurasik Parck
|
hmm top 5 super ;)
1 Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi :love: 2 Scream Trilogy :w00t: 3 Terminator 2: Judgment Day 8) 4 Transformers :D 5 Matrix Reloaded :o mash uita de nenumarate ori la ele.. :D |
1.Tacerea mieilor
2.Amelie 3.Edward Scissorhands 4.Trainspotting 5.Recviem for a dream :D |
Buna tuturor,sunt noua pe aici si vreau sa imi cer scuze daca am gresit cu ceva :( topul meu este format din :
1.Titanic :love: 2.Sunset Beach :love: 3.A walk to remember 4.Clona 5.Pasiuni |
TopUl MeU de FILME 2007-2008 SuNt:
1-step-up 2 2-rush hour 3 3-if only 4-august rush 5-the tattoist |
Asta e top 5 ? Din cate filme vazute ? :)
|
Originally Posted by redmen:
permite-mi sa reformulez eu pentru tine: Din CE filme vazute? :? |
ma omul se poate exprima cum vrea muschiul lui poate vorbi cum vrea....... :P
|
Blowup (Antonioni) :sleep:
A Clockwork Orange (Kubrick) :x Mon Oncle (Tati) 8) Det Sjunde Inseglet(Bergman) :shock: Hori ma panenko (Forman) :P |
Originally Posted by Oana Predescu:
|
Originally Posted by marx:
are 17 ani cum am eu 666. |
Originally Posted by Proletar:
A intrat în fortä pe forum, fata asta, si-am dat nitel cu ea de pereti - da' am gäsit un limbaj comun, si de-atunci îmi place din ce în ce mai mult. |
La ora actualã top 5-ul meu aratã cam aºa:
1. Stalker 2. Parfumul, povestea unui criminal 3. Fight Club 4. Spring, Summer, Autumn, Winter and ... Spring 5. Persona |
Originally Posted by Pitbull:
:oops:...Nu e pitbullian. E inginer :? Sincer, chiar am 17...dar nu vad in asta un merit... Mai sunt membri pe acest forum, tot de 17 ani care dispun de o impresionanta cultura cinematografica...evident raportata la varsta de 17 ani... :) (e.g. Piotr Buendia) 8) |
Ma lauda de sine numiroase a bine si yo am 17 ani dar ma uit la filme care are o poveste maimisto si unice nu refacute cu alte nume etc....................
|
Originally Posted by akeen:
Adica? :shock: |
All times are GMT +2. The time now is 18:49. |