![]() |
Care ai un "NEKRO", neamule???
Cineva din sträinätate are urgentä nevoie de "Nekro" (video, CD, DVD, etc.)
Hai, începeti cu ofertele. Cine nu stie ce-i aia "Nekro", uite-aici: http://imdb.com/title/tt0453384/ |
ii veche faza. cred k a mai intrebat als pe aici de film si n-a stiut nimeni. tot pt cineva din strainatate.
|
To' ce se poa', da' faza asta-i nouä.
|
inseamna k e innebunita strainatatea dupa filmu asta.
e bun de ceva? |
Am auzit cä-i de-a dreptul... unic... exotic... extrem... EXCITANT... de prost.
|
Re: re
Originally Posted by Dragomara:
Gata, anuntati fata. |
Dovada cä CE?
Cä le vorbesc de bine? URRRLA forumu' de dovezi, ajunge doar sä cauti. Hint 1: Cronicile celor cu premiera în ultimii trei ani, în topicurile aferente. Hint 2: Search-uri, pentru celelalte. |
Re: hmmm
Ar fi mers, dacä ziceam: "Da, vorbesc de räu filmele tuturor celorlalti regisori români, pentru cä (...)*." Or, eu zic: "Nu, dimpotrivä, pe unele le vorbesc si de bine. Deci, aci a merge sintagma: "cine observä o eroare, o remediazä". __________________________________________________ ________ * - (...) = 1. sunt slabe; 2. am ceva cu ei; 3. îi invidiez; 4. vreau sä moarä toti de ofticä si sä rämân numai eu; etc. (n.Pb.) |
Re: :-)))
Originally Posted by Pitbull:
Si märturisit. Case closed. |
Re: hmmm
Precizând cä ipoteza sugeratä (si anume, cä nu vorbesc niciodatä de bine filmele confratilor conationali) e doar partial conformä cu realitatea (si anume, cä uneori le vorbesc de bine, ca în exemplele mentionate).
|
Nu eu am mâncat r-ul. Look better.
Nu e nevoie sä mai încerc. Scripta manent. Lipseste "sä fie" între "ar trebui" si "remediatä". |
:)
|
:happy:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:11. |