![]() |
oscar
singuru film romanesc nominalizat la oscar din inainte de 1989 ...vreau sa stiu titlu va rog ...nu a castigat ceva dar stiu ca a fost nominalizat...multumesc
Spuneti-mi daca gresesc si nu a fost nici un film romanesc nominalizat la oscar ever pls |
Re: oscar
eu zic ca forumul sa fie inkis intre orele 01:00-07:00 pt a nu mai permite unor insomniaci sa confabuleze.
Originally Posted by psycho13:
|
Citind un articol din "fantasticul" ziar Click mi`am adus aminte de topicul asta.
Quote:
Pentru a afla despre cine este vorba : http://www.click.ro/Vedete/primele-c...apta-te-romane |
Originally Posted by Alina Eremia, de la Click,:
Pe Mihai Viteazul l-a jucat Amza Pellea. In filmul äla, Serj l-a jucat NUMAI pe Selim, NU a avut dublu rol. Filmele TRIMISE spre Oscar nu se numesc "nominalizate". Asa, pot si eu sä trimit caseta video de la botezul lui Collins; nici mäcar n-au sä-mi dea cu ea în cap, vor crede c-a încurcat posta coletele. Si pe urmä, pot sä zic c-a fost "nominalizatä" la Oscar, nu? :P |
Am postat asta ... pentru ca asa auzisem si eu acuma cativa ani ca ar fi un film romanesc la oscar ... probabil tot prin zvonistica de`asta gen "click".mai stiam si ca gheorghe zamfir a luat oscaru` pentru melodia din "once upon a time in america" :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:03. |