![]() |
cum se muneste filmul?
este de acuma 2 ani filmul...este cu dans, mai precis step si nu styu cine joaca in el, dar este vorba despre 2 fratii si la sfarsit este un batlle intre ele doua,ma puteti ajuta pls..ms mult..:*:*
|
Cred ca e Stomp the Yard,
desi trupele alea nu prea danseaza step, chiar daca incearca ei sa ii zica asa. Oricum e o coregrafie foarte interesanta acolo. P.S. acum e mai inteligibil? scuze pentru greseala, e vorba de 2 fratii=brotherhood's (alea foarte la moda in colegiile americane). Mea culpa liebe Pittbull Nu t-il recomand pentru ca e un film din ala simplu, banal, previzibil, dar cu niste coregrafii demne de privit pentru cei interesati, si nici actorii nu exceleaza. |
Originally Posted by Raluca02:
Originally Posted by legardere:
- este vorba despre 2 fratii (doi tupii), sau despre doua surorile (doua tupele)? - daca nu sunt tupii, ci tupele, ce sunt ele: doua surorile, sau doua surorii? - cine castiga batalliul (acel un batlle) de la sfarsit? |
:)
|
Ca sä vezi ce poate sä facä un "2 (doi) fratii" în loc de "douä frätii" (fie si "doua fratii"), când se aflä între un "styu" si "un batlle".
("Tupele" a avut doar o contributie accesorie.) |
Originally Posted by legardere:
Si nu sunt "foarte la moda", ca multe sunt aproape la fel de vechi ca si colegiile unde functioneaza. |
Bine-bine, da-ntrebarea rämâne: cum se muneste filmul?
|
Ar putea fi Step Up sau Save the Last Dance ...
|
Originally Posted by Pitbull:
Pai eu am zis [size=18]Stomp the Yard[/size] http://www.imdb.com/title/tt0775539/ sper ca acum am clarificat si dilema lui Pittbull. Step Up e cam in aceeasi categorie, dar nu prea e step-ul cerut initial decat in titlu. Orcim confirmarea poate aparea numai de la cel care a deschis topicul. |
All times are GMT +2. The time now is 10:26. |