![]() |
Christian Bale vs. Christian Bale
M-am gandit sa fac un poll referitor la rolurile lui Christian Bale si, cum exista deja un thread dedicat acestui minunat actor, am creat un topic cu poll, pe care l-am unit cu acesta, editand mesajul initial al lui E.Floares. Va rog sa votati care este filmul in care v-a placut cel mai mult Christian Bale si sa va argumentati alegerea. Multumesc!
Happy Birthday to Christian Bale (34) :D Prea multe filme bune in care a jucat...The Prestige, Batman, Harsh Times, 3:10 to Yuma...si multe multe altele...LA MULTI ANI! |
Christian Bale vs. Christian Bale
Am constatat ca mi-au placut cam toate filmele in care a jucat Bale si, cum este un actor al momentului, m-am gandit sa-i fac un top cu cele mai bune roluri. Asadar.....
1.The Machinist 2.American Psycho 3.Rescue Dawn 4.The Prestige 5.3:10 to Yuma Astept cu nerabdare "Public Enemies", unde-i da replica lu' Johnny Depp, dar si "Terminator Salvation" unde va fi John Connor. |
Nici in Harsh Times nu e slabut, chiar mi-a placut filmul, l-am vazut de vreo 5-6 ori pe HBO. Oricum, cred ca The Prestige si 3:10 to Yuma sunt inaintea la Rescue Dawn, si ca filme si ca interpretarea lui Bale.
|
Re: Christian Bale vs. Christian Bale
Originally Posted by gabonne1:
My most anticipated movie of 2009! :D Chiar imi doream de mult sa ii vad in acelasi film, sper ca Mann sa nu dea gres si sa iasa ceva memorabil.Pacat ca cei doi vor avea doar o scena impreuna, cea din inchisoare, care se anunta a fi badass 8). Imi place de Bale, e un actor devotat, cu un deosebit respect pt industrie si care se implica in fiecare rol al sau. Multi l-ar numi un actor serios, insa cum Depp spunea, nu exista un actor serios, pentru ca actorul prin definitie trebuie sa fie asa in munca sa. Mi-a placut de el in mod deosebit in American Psycho, The Machinist si Harsh Times, unde salveaza filmul de unul singur.Sigur, niciun rol nu e de neglijat, insa acestea sunt preferatele mele. |
Originally Posted by buticut:
|
"Masinistul" e superok. |
Dar vad ca nimeni nu zice nimic de "Empire of the Sun"
Sau poate Spielberg (la regie) si Malkovich l-au facut pe tanarul pusti (avea 13 ani) sa nu atraga atentia multor spectatori. Cred ca de fapt asta a fost momentu in care Bale a aratat ca stie sa joace si a dat chiar o lectie de cum se face treaba asta multor "vedete". |
Topic dedicat lui Christian Bale... yummy! Cred ca Bale, pe langa ca arata f bine, e si f talentat. A jucat bine in "3:10 to Yuma", pacat de film, pe mine m-a cam dezamagit, in special finalul, dar trecem peste si as vrea sa amintesc aici un alt film de la inceputurile carierei sale, care cred ca merita mentionat: "Swing Kids".
|
Originally Posted by corinka:
In afara de nas,e ok :D. |
stiti multlaudatul Kermit-Bale post de pe ONTD?
http://community.livejournal.com/ohn.../27350111.html :D |
Da' ce-ai cu nasul lui Chris al meu? Ia te rog frumos! :x |
Originally Posted by miercuri:
|
da e un actor foarte bun! imi place aproape toate filmele cu el :P primul film care l-am vazut cu el a fost Equilibrium si mi-a placut enorm de mult :X:X:X abia astept sa apara Terminator:Salvation :">
|
Christian are un vot pentru Harsh Times, intr-adevar, un rol reusit.
|
Eu Cred Ca Terminator Salvation Si Public Enemies O Sa Fie Filmele Anului
|
Originally Posted by corinka:
![]() |
Multumesc, Buticut! Mi-ai luminat ziua. Ce frumos e Christian! :x |
Cori, uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=5KqLRM5N68E
un interviu in Spanglish! si tipa care ii ia interviu e geniala! :D |
Sarumana!
|
o imagine proaspata de pe platourile filmului "The Fighter" ... CB poate sa slabeasca si sa arate ca dracu' de cate ori vrea muschii lui, :))
http://www.slashfilm.com/2009/07/14/...n-the-fighter/ |
All times are GMT +2. The time now is 19:42. |