Originally Posted by StefanDo:
nu stiu cine e, dar de pe IP-ul lui ne-a mai vomat o clona o multime de panseuri agramate pe-aici
ban permanent
|
Dreptate! Iti multumesc! In special in numele acestui forum, eu n-am castigat mai nimic. E vorba de incredere, prin astfel de actiuni ADMINISTRATORUL iti inspira incredere, siguranta. La asta ma refeream! Acum as dori te rog sa meditezi putin asupra urmatoarelor, poate asa imi vei intelege comportamentul vehement de pe forum:
Originally Posted by Jeleu:
neuptoleum e, clar, baga diversiuni. ciudat e ca nu se lamenteaza ce genial si neinteles e.
|
Judecata de doi lei a lui Jeleu. Oare de ce a simtit nevoia sa posteze this? Am fost toata ziua plecat de acasa iar in jurul orei 19:09 nici macar nu eram logat pe site. (Asemanarea cu
militia, ce-o sugeram...).
Originally Posted by Sutter Cane:
O pisica dansanta? Inoubliabil si inepuizabil. Nepuptopulem? Inutil si incoerent? Mai degraba poate nu.
|
Chiar nu face nimeni o scurta conexiune neuronala intre "pisica dansanta" si aceasta "entitate"?
NEPUP
TOPULEM - cata imaginatie, cata profunzime; si mai e si-n English Language ("TO"), bai frate! :hmm:
Originally Posted by Cazeemeer:
Bravo! In astfel de cazuri pe acest om se poate conta!
Originally Posted by Supastar:
sigur nu e neuptolem, ala nu cred k stie cu ce se mananca "in heaven everything's fine"
|
In Rai (Paradis) totul este minunat, frumos, dragut, fain, placut.
Pitbull, spune-mi (de ai timp) care-i legatura dintre textul de mai jos si aceasta prezenta ce a fost bannata permanent?
Originally Posted by mirodoni, aseara la 23:15:
M-ar interesa ºi pasajele din care sã rezulte cã Alakazam era într-adevãr Mistah J, sau Bubu. Faptul cã Mistah J devenise indezirabil este altã problemã.
Eu o sã dispar, iar tu vei rãmâne cu falsa impresie cã ai avut dreptate. Poate ai observat cã nu prea mai am intervenþii pe forum, iar dacã am mai avut câteva, nu m-a mai luat nimeni în seamã. „Prietenii” ºtiu de ce !
|