![]() |
Te uiti si plangi
Acele filme la care te asezi cu servetele langa tine. Si fie ca esti barbat sau femeie, nu te poti abtine sa nu versi cateva lacrimi. Aseara am vazut "The Notebook". Mi s-a parut genial. Toti cei cu care am discutat despre filmul respectiv au recunoscut ca le-a stors lacrimi. Se pare ca-i lacrimogen garantat, dezbatut si pe bloguri. O descriere destul de buna am gasit si aici: http://dono.ro/?p=64
Ce filme v-au facut pe voi sa plangeti? |
"City Lights"
"Limelight" "E.T." "Forrest Gump" «La Sorcière» "Le Notti di Cabiria" "Dr. Zhivago" "Moscova nu crede în lacrimi" "Siberiada" |
Leon
2046 Ginger Snaps Made in Hong Kong |
Cele 400 de lovituri.
|
Cateva zile din viata lui Oblomov...(unele scene)
|
cruel intentions
atonement titanic(da,da) crash e.t. si altele..cred |
THE STRAIGHT STORY
LE TEMPS QUI RESTE |
Love story
La vita e bella Dancer in the dark |
terminator 2 (la sfarsitul filmului)
leon |
Forrest Gump
Das Boot |
La Vita e Bella
Click The Bucket List |
Originally Posted by oebjoerndalen:
in ce moment ai plans la asta? ca eu cand l-am vazut prima oara am plans la vreo 6 scene. la una din scene, nu mi-am putut retine lacrimile nici la a 5-a vizionare. pur si simplu ma prinde de fiecare data. ma bucur ca in sfarsit am gasit pe cineva la fel ca mine! :) |
The Green Mile
"Wipe your face before you get up Dean" "dont put it on i'm afraid of the dark" |
Terminator 2 (la sfarsit), Braveheart (tot la sfarsit), The Last of the Mohikans (la final), Legends of the Fall (la intriga).
Un mesaj din Colectia de Neuitat: "Amintiri de Aur". |
Cruel Intentions clar si de la departare! mai ales scena intalnirii din aeroport. :D
|
Dupa o destul de lunga perioada de pauza, acesta fiind primul post din 2008, un 2008 mai bun pentru toata lumea, cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
Probabil singurul care a reusit sa-mi smulga lacrimi serioase (si nu doar sa ma inmoaie putin, ceea ce mi se intampla relativ des, la scene mai siropoase), "Dancer in the Dark". :happy: |
de unde ash putea sa scot filmele astea?? pls :)
|
Originally Posted by }desire{:
http://www.youtube.com/watch?v=7KV5mG6k4pg |
Tot ce nu se gäseste-n comertu' socia... ästa, de tran... de post-tranzitie (vezi Diverta s.a.m.d.)...
...si pentru cui nu-i dä mâna sau n-are mijloace sä ia de pe Amazon, etc., ...rämân torentele, ODC, DC++, & co. |
merci, acum incerc sa scot de pe torrent, ca pe DC nu gasesc filmele astea...aveti voi ceva HUB? :D
|
All times are GMT +2. The time now is 19:55. |