![]() |
MA PUTETI AJUTA??
am vazut pe hbo acum cateva saptamani,maxim o luna, un film pe care as vra sa`l vad din nou...dar nu`l gasesc si habar n`am cum se keama. de fapt sunt disperata sa`l vad din nou. e vorba despre un cuplu.acestia sunt impreuna de 1 sau 2 ani(nu mai retin exact),iar tipa vrea sa se marite cu el. dar el nu:)) mai mult ii este frica de cuvantul `casatorie`.aceasta apeleaza la tot felul de `trucuri` ca sa`l faca sa vrea sa se insoare,dar degeaba.intr`un final, tipa ii zice k ea vrea sa se marite si sa aiba un copil,iar dak el nu`i poate oferi asta se vor desparti. se despart,dupa care tipul se razgandeste si bineinteles se casatoresc. cam asta e pe scurt,e mai amuzant si mai interesant filmul,normal:)),dar vreau neaparat sa`l revad si nu dau de el.pls pls pls cine ma poate ajuta?:D
|
Hy Miaw Miaw , macar spune-mi numele actorilor sa pot face ceva pt tine ... sau ziua in care a fost , o ora ceva ... :w00t:
|
pai nu`mi amintesc...de aceea cred k nu erau ff cunoscuti:D totusi park avea un rol pe acolo negromanul din sunset beach...cred k nu te`am ajutat prin urmare nici tu nu ma poti ajuta :((
|
Mai vino cu informatii , incerc sa caut ceva ... :P
|
:lol: multumesc k te tii tare, dar...mai mult de atat nu stiu ce sa zic.l`am vazut acum vreo 3 sapt. cam pe la pranz :hmm:
|
Step up ? cam bate pe acolo ... :D
|
am sa caut filmul sa vad dak ala e,oricum ms,te anunt :P
|
ok , sa ma tii la curent 8)
|
nu e :((
|
Auci! :(( *
______________________________ * (Fon.) ouch! :(( (n.Pb.) |
pitbul tu dc plangi? :D
|
sau ... Living Life ... sper s-o nimerim pina la urma ... :D
pitbull ... cutzu rraauuu ;) |
Originally Posted by miorlauuu:
Te sustine :D hai , smile pitbull :P |
mai :love: miaw miaw :love: incearca sa-mi spui macar ziua sau ... ce film a inceput dupa ... pleeezeeee :oops:
|
nici asta living life nu e :(( :((
|
Ow-ow-owwww!!!!!!!!! :(( :(( :(( *
____________________________________ * (Citeste) Au-au-auuuu!!!!!!!!! (de mila lu' Miorlauuuu!!!!!!!!!) (n.Pb.) |
habar nu am :(( :(( k am inkis tvul dupa...
|
G ... nu cred ca este ...
sau ... Eye of the Dolphin ... 8) |
nope...cred k trebuie sa ma resemnez... :hmm:
|
Originally Posted by miorlauuu:
vaaaaaaiiiiii .... renunti ... miaw miaw ? :w00t: uffffff .... :) |
All times are GMT +2. The time now is 14:37. |