Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   va rog ajutati-ma!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=91467)

just4johnny 18 Sep 2007 18:53

va rog ajutati-ma!!

Va rog frumos din suflet..ajutati-ma sa gasesc filme cu johnny depp pe dvd... :( .daca stiti vreun site... :( .sau ceva. :( ..eu nu gasesc niciunde :(( :(( ..va rog frumos :) :) :P ..va multumesc din suflet..de pe acuma :P

films4all 18 Sep 2007 23:50

lol..asa ...tot inainte cu pirateria...
din ce oras esti? Deva... hmmm...n-aveti malluri
go to mall...asta in caz ca vrei sa le cumperi..ceea ce e putin probabil...
in 7 ani de acasa inveti ca..daca vrei ceva..tre sa muncesti pentru acel lucru!

cornel 19 Sep 2007 08:04

just4johnny :shock: daca te dai fan johnny depp :huh: ai putea sa cumperi dvd-uri originale macar cu filmele lui...

sau tu vrei sa faci ca in filmele cu pirati :sick: si sa piratezi dvd-uri... :D

illotempore2002 19 Sep 2007 08:52

Da ce ma, voi va uitati numai la DVD-uri originale? Cine va crede ca toate zecile sau sutele de filme pe care le-ati vazut sunt originale sau le-ati vazut la cinema?

films4all 19 Sep 2007 12:37

sincer...prefer sa nu mai vad filmul decat sa-l vad pe computer..daca regizorul filmului e cel preferat de me..sau in film joaca actorul meu favorit etc...faza cu vazutul filmelor ..iti zic sincer.. tine si pentru restul filmelor..dar pentru cele de la care trebuie sa invat ceva despre film (regie etc)..si nu se mai da la cinema..scuze...n-am incotro.
E inadmisibil ca un fan al unui actor, regizor etc ...sa intre pe forumul cinemagia si sa ceara asa ceva.. :hmm: :sleep:

StefanDo 19 Sep 2007 14:09

Pe forumul Cinemagia este admisibil sa intrebi absolut orice are legatura cu filmul ;)

seven7seven 19 Sep 2007 14:52

El oricum intreba pe DVD, nu stiu de ce a sarit lumea la el. :)

thequietsurfer 19 Sep 2007 15:25

@seven7seven
films4all are o problema cu pirateria pe care o infiereaza ca si alt forumist de
pe aici(nu mai stiu cine). Oricum fata este din Deva unde nu cred k exista foarte multe posibilitati pt. un cinefil(sau un simplu om caruia ii place din cand
in cand sa vada un film bun) sa ramana neprihanit(dpdv legal). Nu stiu de ce-si pastreaza ID-ul asta(films 4all) intrucat e clar k exista unii care din motive economice sau geografice( traiesc in orase adormite cultural) sunt nevoiti sa recurga la practici pirateresti. O fi un ID autoironic.

just4johnny 19 Sep 2007 18:37

hoo..baietzii.. :huh: nu sariti la mine in cap. :hmm: .se pare ca nu m-am exprimat corect :? ..un site romanesc de unde pot CUMPARA filme pe DVD..nu piratez..pt ca..normal ca vreau sa am filme originale cu johnny depp..si nu piratate..deci...exista asa ceva??..un site romanesc de DVD-uri??..aaa..si mall-ul acuma se construieste... :P...

just4johnny 19 Sep 2007 18:48

aa..si...mersi pentru sustinere. :) :) .celor care merita bineinteles :hmm:

seven7seven 19 Sep 2007 19:18

Nu l-am atacat pe films, vroiam doar sa-l disculp pe baiat (sau fata).

Eu sunt pro-piraterie, pentru ca banii nu ajung oricum la artist, so don't worry. :) Si nu-i nimic pur-romanesc in piraterie, si nici nimic anarhic ori imoral.

Nici in orasul unde sunt eu nu sunt posibilitati, da pentru asta ma duc pana la Zalau sa vad 432, si nu-l iau de pe net.

Da' lui (ei) nu i s-a raspuns. Cum eu nu stiu, invit la on-topic, ajutati-l careva pe om (oamã). :)

thequietsurfer 19 Sep 2007 19:45

Iar off-topic:
Se pare ca sunt mai norocos. La mine-n oras "432" e anuntat duminica asta.

All times are GMT +2. The time now is 08:38.