Need help.. Caut un film de cateva sapt..
Sal.. am vazut si eu un film cu ceva timp in urmã.. Deci .. sa incep sa il povestesc ;p Era un baiat care se trezeste intr'o dimineata, se duce la ocean , mare sau ce era.. si era un om care evadase din inchisoare.. si se intalneste cu ala acolo.. si la ajutat dar pana la urma tot a fost prins.
Apoi cunoaste el era un baiat sarac.. Statea cu taicso cred.. si a cunoscut o fata bogata.. Mi se pare ca statea cu matusesa intr'un castel.. si l'au angajat la ei la castel.. apoi au inceput sa faca balet etc.. Si baiatu asta avea niste tendinte spre arta.. etc.. Dupa ce au crescut, tipa aia se hotareste sa plece sa isi faca o facultate.. Intre timp isi gasise pe cineva.. Apoi i se iveste si baiatului astuia ocazia sa plece sa isi vinda tablourile , ca gasise o oferta f buna. Si sa reintalnit cu prietena lui acolo, etc..
Apoi ce'l care ia cumparat toate tablourile lui si l'a facut bogat a fost ce'l de la incpeutu filmului care evadase de la inchisoare.. Tipa aia se cearta de actualu cu care era.. ssau ceva de genu.. mi se pare ca avea si un copil.. si la sfarsit stau ei la castelu ala si mi se pare ca se uitau la lac, mare sau ce erau ei.. ori era drama ori romantic.. nush care dintre ele.
PS: As aprecia f. mult daca mi'ati spune cum se numeste..
|