![]() |
Provocare - cum se numeste filmul ?!
Salutare,
Am vazut un film anul asta cred si vreau sa il am, dar nu mai stiu cum se numeste. Partea si mai grea este ca nu imi aduc aminte nici cum se numesc actorii. Totusi ca sa ma puteti ajuta va spun citeva secvente si alte detalii. Filmul incepe asa....noaptea, pe o sosea dintr-un oras, un cuplu de afroamericani au oprit masina (scumpa tip jeep) la margine. Doi politisti se apropie de ei si ii vad ca se gigiulesc . Unul dintre politisti il someaza pe barbat sa coboare din masina si il ia la intrebari. Politaiul il acuza ca faceau sex oral in masina. Sotia tipului coboara si ea pentru a lamuri problema. Dar politaiul nu se lasa si o ia la "perchezitionat" pe femeie, pipaind-o peste tot. Pina la urma politaii ii lasa sa plece, iar femeia este traumatizata dupa experienta avuta. Trec peste amanunte si ajung in alta parte a filmului unde sotia acelui barbat are un accident auto. Masina este cu rotile in sus si femeia este prinsa de scaun, deoarece i s-a blocat centura de siguranta. In timp ce pompierii incearca sa stinga focul ce a cuprins masina, politaiul de mai devreme ajunge la locul accidentului. Acesta si-a dat seama ca singura solutie este sa scoata femeia din masina , inainte sa explodeze rezervorul. Politistul intra in masina si cind femeia il vede o cuprinde panica, deoarece l-a recunoscut. Dupa citeva replici si promisiuni femeia ii permite sa o ajute. In alta parte a orasului sotul femeii este oprit de o alta patrula din care facea parte cel de-al doilea politist (o sa ii spun politistul nr.2) din seara mentionata. Tipul era hotarit sa ia atitudine fata de politisti amenintindu-i cu arma, astfel demonstrindu-si ca nu mai este las cum a fost in seara respectiva. Totul se termina cu bine deoarece politistul nr. 2 reuseste sa discute cu el si sa isi ceara iertare pt ce a facut colegul sau sotiei sale. Alta parte din film: Tatal Politistului nr.1 este grav bolnav si trebuie sa stea mereu la toaleta. Politaiul nr. 1 este disperat ca nu isi poate ajuta tatal si devine foarte nervos si irascibil. La clinica de care apartinea tatal sau este refuzat de catre doctori si are niste iesiri violente. Alte indicii: Ideea filmului este ca actiunile unor personaje au repercursiuni pozitive / negative asupra altora, continuu si in cel mai neasteptat mod. In film sint urmarite destinele a mai multor personaje Politaiul nr. 2 este unul dintre tinerii actori de la Hollywood, destul de cunoscut, chipes si blond. Nu este Brad Pitt, Matt Damon, Val Kilmer... Din pacate asta este tot ce imi amintesc cu lux de amanunte. Sper sa il recunoasca cineva. Va multumesc anticipat, Artemis |
l-am vazut si eu...
hmm..e marfa ca idee..dar.. n-am avut rabdare sa ma uit la tot..de fapt..sincer sa fiu a trebuit sa plec..dar..ma bucur ca a trebuit sa plec ..asa.. http://www.cinemagia.ro/movie.php/Cr...default&hist=1 |
Originally Posted by films4all:
|
n-am zis asta..
doar ca m-am bucurat ca a trebuit sa plec..:P |
pai si asta nu induce intr-un fel si faptul ca nu ti-a placut... sau esti asa indiferent fata de el adik nu ti-a displacut ce ai vazut dar a trebuit sa pleci si nici nu te-a impresionat indeajuns de mult inkt sa vrei sa-l vezi pana la fin nu?
am nimerit-o? :D |
da..exact..daca n-am vazut finalu...deci a fost asa..
deschis calculatorul...analizez cd-ul... il introduc in unitate (cd-rom)... apare o fereastra... ma mai gandesc o data daca sa dau drumul la film..stiind ca trebuie sa plec.. neahh..macar sa-mi fac o idee.. si ma uit.. secundele..cadrele..se scurt prin fata mea...si.. (melodie)-telefonul aflu ca tre sa plec..(iar) si inchid fericit pc-ul motivul fericirii? nu-mi place sa stai in casa... |
deci is buna da.... autografele mai tarziu! 8)
|
crash se poate citi si cliseu
|
:lol:
|
OMULETUL ASTA NU STIE SA ZICA SI MULTUMESC... :hmm:
|
Re: Provocare - cum se numeste filmul ?!
OMULETUL A ZIS:
Quote:
|
mda..asa e...e bine ca suntem de nivelul oscarului! 8)
|
Salutare !
film4all iti multumesc mult pentru raspuns. Din pacate abia azi am ajuns in acasa si am citit postul. Sincera sa fiu chiar nu ma asteptam sa imi raspunda cineva atit de prompt, mai ales ca nu am oferit cine stie ce informatii. Iti urez un week-end placut, Arthemix P.S.: Cu rabdarea treci marea, nu ? |
Dak vrei sa afli ceva informatii despre film da un click aici http://www.imdb.com/title/tt0375679/.
|
Multam fain pentru link-uri.
|
Dar, puicä micä, nu te cherde-n ceatzä! Aplicä osârdios vorba cântecaciului:
Mai vino seara pe la noi, Arthemix dragäää...!!! ♪♪♪ |
Adicãtelea ?
|
Adicä te lea... gä sufleteste si activiceste de CineMagia, frequenteazä cât mai multe sectiuni si topicuri, dä-ti cu presupusu', întreabä si ti se va räspunde, bate si ti se va deschide, posteazä si ti se va säri în cap. Si-ntr-un târziu, când cu mii se mesaje la activ nici mäcar "Guru" n-ai sä mai fii, ci "Sora lui Apollox" sau "Druidä la fix", sau asa ceva, si moderatoare peste sectiunile "Mituri si legende în cinema", "Cinematografia galicä" si "Filmul: un arte-mix!", vei nostalgiza: "Eeeei, parcä ieri am întrebat eu de "Crash", si mi-a räspuns Films4all - si pe urmä..." :happy:
|
Am sa fac tot posibilul :)
|
cu placere :*
oricand faza e ca..ai dat chiar foatte multe indicatii despre film...si deci era usor de nimerit filmul..mai ales ca a castigat oscaruri(R)..dar... avand in vedere ca am vazut doar 40% din film..ai dreptate! :) See yaaa! :) |
All times are GMT +2. The time now is 18:46. |