![]() |
Filme cu Rapperi/Gangsteri ... stiti care? urmariti ? :D
Salut ... de ceva vreme tot caut filme de genu ... Get rich or die trying ... 8 Mile ... orice film care are la baza chestiii de genu ... muzica HipHop ... acele dansuri ... gen Stomp The Yard ... va dati seama voi la ce ma refer ... :D Atzi vazut filme de genu asta ? imi puteti zice si mie cateva ? :D
Ms ... |
pai sa vedem .... step up, honey, you got served... :)
|
Si Alpha Dog este tare de tot - recomand ;)
|
ATL , Save the Last Dance , Save the Last Dance 2 , Stomp the Yard ... daca o sa mai imi amintesc ... o sa stii ;) , cred ca ajunge ce am postat ... pt moment ... :P
|
Cauta imediat 'Sayat Nova' si 'Ordet' - is de departe cele mai tari filme cu niggers ;) !!!
Si fii vigilent frate: astia de dinaintea mea fac misto de tine... :hmm: fa bine si uita de filmele cu care vor te pacaleasca. sunt niste bombe! :x ... Pace! |
Originally Posted by Faber:
mai zi , mai baga daca stii ... :w00t: |
deci nu ma las rugat de doua ori, so, boys, check this out:
1. Los Olvidados 2. Pickpocket 3. The Enigma of Kaspar Hauser ;) |
:D
|
Hai bägäm si:
"Intolerance" "Cabiria" "A Dog's Life" "Independenta României" Restul e täcere. |
Originally Posted by Pitbull:
"Independenta României"[/b] -- este cu niggers ??? aaaa.... ? :shock: |
D-aia dotati. Blacks on blondes. ;)
|
birth of a nation-e cu battle-uri intre gasti de rapperi
fitzcarraldo-asta e cu snoop dogg si dr dre |
"Maiorul Mura" despre cum a venit sä-i salte pe rapperi.
"Gogulicä ceferist" cu bätaia dintre rapperi si galeria Rapidului. "Piesä neterminatä pentru pianinä mecanicä", c un compozitor de rap care nu si-a mai terminat piesa. "Metropolis" adicä metropola rapperilor. "Zorba grecul" care dansa rap pe plajä. |
dar cel mai tare e Rapacitate...cu un raper care a picat la examenul de capacitate.
|
:lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by Pitbull:
mi l-am amintit cand am citit aici despre Intoleranta..erau cam din aceeasi epoca... :) |
All times are GMT +2. The time now is 21:00. |