![]() |
vreau capul lui CARMINE GALANTE
DA
ASTA VREAU in primu rind o kestiune d metodologie: cine puii mei isi inkipuie amaritu asta ('amaritu' e din vocabularu lui - vezi raspunsul dat lui silver_boy!) k e - k sa 'recomande' inkiderea topicului & sa s si execute numaidecit?! ha? e cineva la ordinele acestei gorile (= bodyguard la buftea)? aud? va place sa fiti injurati & scuipati d cite ori intrati p forum? va e frik d el - d c poate scoate p gura, k altminteri (sa fim serioshi) doar gura d el... deci - dragii moshului - lucrurile stau in felu urmator: ORI EL, ORI EU! cine e d acord cu banarea DEFINITIVA a acestui amarit sa scrie aici! (oricum, vad k - din pacate - herbert a si iesit d p forum, d sila... ASTA doriti, voi administratori?? sa iasa alde herbert, gionloc, egon si - cu voia dvs, ult p lista, als - si sa ramineti cu carmine galante!?) |
Ba tu chiar nu esti cand sa te opresti. La revedere ! (sa speram ca pentru ultima data, ai mai deschis zeci de astfel de subiecte).
Propun stergerea acestui topic, prea sunt atacat pe degeaba non-stop. |
Originally Posted by Carmine Galante:
te simti o victima acum?! hmm... |
subscriu propunerii lui a.l.s.
|
Incepe sa se-nfiripe ceva din Braveheart pe aici. :P
Eu vreau doar BMW-ul ala de care amintea cineva. |
Re: vreau capul lui CARMINE GALANTE
Originally Posted by Alex Leo Serban:
wow! situatia incepe sa se agraveze. pana acum am crezut ca asta e stilul forumurilor, dar treaba incepe sa devina serioasa. nu am pretentia sa cred ca parerea mea va conta in vreun fel, dar data trecuta cand als a iesit de pe forum au plecat si altii si nu prea mai aveai cu cine sa discuti. (ramasese pitbull ultimul mohican). i-am si spus de altfel ca regret plecarea lui. Deci nu vreau sa se mai repede. pe Carmine nu il cunosc si motivul certurilor dintre el si als imi sunt foarte vagi. In ultimul timp am avut schimburi de pareri destul de corecte, dar in perioada cand il chema "nume"(daca e vorba despre aceeasi persoana) era infernal de agresiv. deci daca e sa aleg, fiindca asta e miza topicului, sunt cu als. tin la calitatea discutiilor. vine festivalul de la Cannes, avem cu ce sa ne ocupam Dar as fi preferat sa se rezolve altcumva situatia. Nu e cale de impacare? |
Nu cred ca e cazul, dle Serban.
Nu sunteti Basescu sa polarizati audienta in pro si contra, fie doar si pentru faptul ca problema dvs nu e de importanta nationala. Vreti capul lui Carmine ? Fine. Si ce legatura avem noi cu asta ? Eu unul imi ofer dreptul de a fi neutru in aceasta disputa. |
dle airlight
aveti tot dreptul d a ramine impartial; dar 'neutralitatea' putea fi exprimata (si) prin simpla neparticipare la ac discutie, nu? ;) |
Deci, domnul Leo ar putea din partea mea sa serveasca si un cap de peste. Toata poliloghia asta a inceput-o el pentru simplul fapt ca nu ma inghite. Limbajul meu a fost sarcastic dar cat se poate de decent, dansul si-a pierdut uneori cumpatul. Personal am sa-l ignor total de acum inainte ca sa se termine acest circ care nu dureaza de azi de ieri ci de vreo 2 ani de zile. In fond sunt aici pentru filme nu ca sa citesc ce scrie Leo Serban.
Pentru toti fanii lui, bafta la citit & sa invatati cat mai multe. Ultimul cuvant apartine lui StefanoDo, caruia ii spun si public ca santajul da roade si sper sa se ia o decizie corecta, complexul de interese sa fie, macar de data asta, dat la o parte. Multumesc, este ultima oara cand am sa ma pronunt pe aceasta tema. |
carmine galante + decenta = NEVER EVER!
as vrea sa reiau c a spus indi-vidu asta - nu acu 2 ani d zile (cind a trecut direct la 'trafic' d poze p forum), ci zilele & sapt trecute: 1 k sint 'homo' 2 k sint penibil 3 k sint un om d 50 d ani cu o minte d 14 4 k am limbaj d conducator d atelaj cu tractiune animala (stiu, e prea lung & suna k dracu, dar e 'gaselnita' individului...) CEL MAI GRAV: a scos d la naftalina un conflict mai veki (cre k d cel putin un an) intre mine & el in kre - desi am facut demonstratia INDUBITABILA a nevinovatiei mele! - m-a acuzat in continuare d plagiat!!! (asta - numai apropo d mine!) in leg cu ceilalti a avut un limbaj MULT mai dur & mai urit :sick: ACEST tip d limbaj si ACEST tip d comportament (ambele suburbane) nu sint d dorit p un forum kre s respecta... in general, trebuie aratat k elementul acesta este mereu agresiv, nu-si poate cenzura limbajul (invatat probabil in familie) si este MEREU alaturi d subiect, singurul lucru kre-l intereseaza fiind sa puna la punct p toata lumea, in virtutea unei 'superioritati' total imaginare! |
ti s-ar potrivi noul meu avatar :D :D
|
scuzama a.l.s da stai la rand
PS:io nu mash multzumi cu capu |
singura solutie rezonabila si matura la acest conflict este un duel. maine la 5 dimineata, la padurea baneasa. aduceti-va pistoalele.
|
sorry jeleu - dar in niciun roman rusesc nobilii nu dueleaza cu mujicii!
|
am fost anuntat de catre un angajat de-al meu (baiat destept, se uita la filme de fazbinder) ca aici se produce o nedreptate.
uite cum sta treaba, eu n-am timp acu. dar daca pana vineri nu este banata aceasta hahalera carmine galante, voi cumpara cinemagia dupa care o voi inchide. hai dinamo |
Originally Posted by george becali:
Tornadele din Bihor. = Bilete la "Apocalipsa"! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
"There can be only one!" 8) acu' care va fii Duncan MacLeod?! daca tot vrem capatani! 8) |
se rezolva odata cumva conflictul asta? sau macar sa apara elemente noi... biletele sau alte dovezi incriminatoare intr-o parte sau intr-alta... altfel it's getting kinda old!
PS. i'm with als! si cu toti cei care protesteaza prin a nu posta! WE WANT U BACK! |
prea mult ati ingropat si dezgropat aceasta secure thorica pe care doar voi o puteti manevra. Ca sa fiu neutru (nu de alta das nou si nu stiu ce-a fost before- nu ca m-ar interesa ) as propune ca cei doi sa fie dusi pe o insula pustie, si poate acolo din singuratate sau dorinta de a supravietui ba vor deveni prieteni si vor sta pe plaja discutand despre nush ce filme si autori ale unor carti celebre, ori se vor vana unul pe altul intr-o disputa animalica... pana la ultima picatura de sange... Oricum finalul acestei povesti luciferice va semna interesul personal nicidecum nevoile acestui forum. E normal sa existe antipatii dar nu e mai frumos cand acestea genereaza fel si fel de discutii care oscileaza de la amprenta suburbana la lirismul eminescian. Cine e mai destept aici ? Eu zic ca ala care are rabdare. :P .... ca doar pana la urma si canibalii s-au saturat de oameni
|
Un lucru e limpede: cei 2 nu pot coabita ( la als si Cacarmine, mã refer...si la forum)
Ce folos armistiþii efemere, nãvoade pacifiste aruncate de unii, perioade de acalmie, de iluzorie uitare, atîta timp als and C.G. nu se înghit. Funciarmente. Ba mai mult, fac parte din specii diferite...Conflictul e vechi, profund si iremediabil. Si vine pe fondul unui derapaj incalificabil al celui din urma. Faza cu pozele. Dar Carminume nu are puterea si curajul sa recunoasca, barem , k a fost de kkt ce-a facut, iar daca cineva i-o aminteste vine cu Off-topicuri, celebrari ale Zilei Recunostintei in varianta neaoºã, onomatopee si dosare de NKVedist. Ca om real, mi-e greu sa spun cum e... sa stai 10 minute la o bere, e greu sa cunosti pe cineva, si cit a fost , a fost ok , dar ca user ( si depre asta vorbeam) e rigid, resentimentar si previzibil. Si ( ca multi altii) incapabil de auto-ironie, calitate rarã, pe forumuri si aiurea. Aaa, ca are si posturi la obiect, argumentate, despre filme, ca mai stie una alta, e partea a 2-a, dar asta nu scuza ( dupa opinia mea) iesirile violente in decor... Atita timp cat vor fi prezenti pe acelasi forum se vor haitui reciproc, fiecare cu armele lui ( als-ul ultratehnologizat, atacand cu Eurofightere, (ne)Galante, umplîndu-si vesnic catapulta cu rahat ) deci il sustin pe Nume ...lol :lol: pe als, pe als....evident of course, suprimarea userului e mai mult simbolica, poate reveni oricand cu al ip tralalala, but is talk about a..ground rule |
All times are GMT +2. The time now is 21:40. |