![]() |
www.adrianlepadatu.ro
rferfeerfefeferf
|
:D :D
Scuza-ma, frate, dar nu m-am putut abtine... Am vazut filmuletul ala de pe site,,,Rockman... parca erai costin marculescu si compania lui de manechine. n |
lol
well, ma intreb daca pe undeva nu sunt de admirat acesti tineri imperbi care "risca", imuni la ridicol, perfect adaptati vremurilor "pragmatice"...tipu asta bunaoara: stie ce vrea...si-a facut site, isi promoveaza imaginea, probabil e foarte mindru de sine..ce importa ca in ochii unor forumisti "intelectuali" e penibil? maine-poimaine o sa fie deputat..who knows..poate chiar ministru... |
OMG!!!
vreau sa dorm si nu ma pot opri din ras. naiba m-a pus sa vad si exercitiile de actorie/film ale lui adrian. lasa-te, mai adrian!... |
pt adrian lepadatu
SUNAMA! :love: ( :lol: :happy: :lol: ) si eu m-am stricat d ris vazind 'rockman', mi-a facut ziua! 10x ps saracii cranberries! :lol: |
"Se juca singur imaginandu-si ..." :lol:
|
Forumu' bate filmulezdele!
http://forum.adrianlepadatu.ro/
Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:
Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:
|
Ce urat vorbesti. :D
Acolo cu sexul anal, nu am inteles nimic. |
Deci:
Originally Posted by forum.adianlepadatu.ro:
|
Nu.
Un desen, o poza ceva? |
Argn.
Deci bis:
Originally Posted by Adrian Lepadatu:
Dacä nici acum n-ai priceput, vin la tine si-ti fac o demonstratie pe viu. Am sä folosesc un Tarzan electric de la sex-shop, cä eu nu practic pidosnic. Nu te superi, nu? |
Acuma sa-ti spun ce am inteles eu:
Lepadatu le fu:te in cur pe Adda si Ruxi Si ce nu am inteles: Pe Lapadatu cine il fu:te in cur?(ca singur nu poate) Cine e copila si ce vrea ea?Si ea o ia la kk? |
Originally Posted by Pitbull:
:D :D :D :D |
@Qwerty:
Se pare cä, într-un finalment, amândoi am înteles si n-am înteles cam aceleasi lucruri. (Desi nu mi-e greu sä mi le imaginez pe Adda si Ruxi cu câte-un strap-on, ambele douä fatä-n fatä, si Adi Lepädatu-n quattro labe între ele, ca berbecutu-n frigare.) Asa cä tu acum te duci pe A.L.Forum, îti faci user, întrebi toate alea ("sä învätäm si noi", cum scrie acolo), vii si ne povestesti ce-ai aflat. Sä nu întârzii! |
Nu ma lasa sa-mi fac user acolo.
Spune ca trebuie sa fiu la zi cu cel putin 4 telenovele iar eu nu urmaresc decat 2. Asa ca te rog sa te inregistrezi tu si sa-mi trimiti si mie parola sa intru si eu.Hai ca mai incerc si eu iar daca reusesc sa intru o sa intreb si de treaba aia cu muia. |
Originally Posted by qwerty:
Cred cä tot am sä cumpär Tarzanu' äla si vin la tine. :hmm: Sau poate c-un extinctor de incendiu. :sleep: ADICA EU STIU TELENOVELE??? :x :x :x Huo! :o |
Am reusit sa intru.Am deschis si un topic nou la sectiunea sex anal ca batea vantul pe acolo.
Hai si tu. |
Avem 12 utilizatori inregistrati.
Am scris dar nu-mi raspunde nimeni. Sper ca nu primesc ban pt ce am scris ca din 12 mai raman 11 utilizatori. utilizator 1 Lepadatu utilizator 2 Roxy utilizator 3 Ada utilizator 4 Copila Utilizator 5 Eu Cine sunt ceilalti 7 utilizatori? |
Nu nu.
Ti-am zis cä nu practic. Asa cä nu-mi fac user - mä uit doar, c-asa-s eu, voyeur. |
Originally Posted by qwerty:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:18. |