Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   [url]www.adrianlepadatu.ro[/url] (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90647)

Adi Lepadatu 15 Apr 2007 22:37

www.adrianlepadatu.ro

rferfeerfefeferf

Proletar 15 Apr 2007 22:47

:D :D
Scuza-ma, frate, dar nu m-am putut abtine...
Am vazut filmuletul ala de pe site,,,Rockman...
parca erai costin marculescu si compania lui de manechine.
n

silver_boy 16 Apr 2007 01:18

lol
well, ma intreb daca pe undeva nu sunt de admirat acesti tineri imperbi care "risca", imuni la ridicol, perfect adaptati vremurilor "pragmatice"...tipu asta bunaoara: stie ce vrea...si-a facut site, isi promoveaza imaginea, probabil e foarte mindru de sine..ce importa ca in ochii unor forumisti "intelectuali" e penibil?
maine-poimaine o sa fie deputat..who knows..poate chiar ministru...

herbert 16 Apr 2007 01:33

OMG!!!
vreau sa dorm si nu ma pot opri din ras.
naiba m-a pus sa vad si exercitiile de actorie/film ale lui adrian.
lasa-te, mai adrian!...

Alex Leo Serban 16 Apr 2007 06:45

pt adrian lepadatu

SUNAMA! :love:

( :lol: :happy: :lol: )

si eu m-am stricat d ris vazind 'rockman', mi-a facut ziua! 10x
ps saracii cranberries! :lol:

Carmine Galante 16 Apr 2007 07:11

"Se juca singur imaginandu-si ..." :lol:

Pitbull 16 Apr 2007 12:50

Forumu' bate filmulezdele!
http://forum.adrianlepadatu.ro/

Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:

Divertisment
* Telenovele Romanesti
Sa discutam despre ele
Moderatori Adda, Ruxi
* Telenovele Straine
Ce telenovele ne-au placut cel mai mult?
Moderatori Adda, Ruxi

Sweet.

Originally Posted by forum.adrianlepadatu.ro:

Sex & Intimitate
* Sexul normal
Toti il practicam, unii mai mult, altii mai putin, unii mai de calitate, altii deloc, unii sunt virgini, altii nu au cu cine. Toti insa ne gandim la sex!
Moderatori Adda, Ruxi 2 4 16.03.2007 copila
* Sexul oral
Ce este, cum se face, ce face el, dar mai ales cine il face! Hai sa discutam pro si contra sexului oral. E sanatos sau nu o astfel de partida?
* Sexul anal
Stiati ca se practica si un astfel de sex? Noi stim bine, dar mai sunt unii care inca nu stiu. Haide sa discutam despre sexul anal sa invete si ei!

Jesus-Maria, ästia fac sex normal cu copile, dup-aia trag câte-un partidä sänätos de muie, s-apäi sä fut în cur! :huh: :? :shock: :((

qwerty 16 Apr 2007 13:06

Ce urat vorbesti. :D
Acolo cu sexul anal, nu am inteles nimic.

Pitbull 16 Apr 2007 13:53

Deci:
Originally Posted by forum.adianlepadatu.ro:

* Sexul anal
Stiati ca se practica si un astfel de sex? Noi stim bine, dar mai sunt unii care inca nu stiu. Haide sa discutam despre sexul anal sa invete si ei!

Acum ai înteles?

qwerty 16 Apr 2007 13:55

Nu.
Un desen, o poza ceva?

Pitbull 16 Apr 2007 14:21

Argn.

Deci bis:

Originally Posted by Adrian Lepadatu:

Sexul anal

Aici, Adrian Lepädatu anuntä cä e vorba despre fututul în cur.

Stiati ca se practica si un astfel de sex?

Aici, Adrian Lepädatu "ne" întreabä dacä stiam cä lumea si-o dä la cret.

Noi stim bine,

Aici, Adrian Lepädatu ne informeazä cä ei (adicä el, Adda, Ruxi & Co), stiu bine (evident, "bine" is the keyword; în rest, läsäm imaginatia sä lucreze).

dar mai sunt unii care inca nu stiu.

Aici, Adrian Lepädatu afirmä un adevär esential, de o importantä capitalä: cä pe lumea asta mai existä cetäteni, locuitori, etc., care încä nu au auzit despre trasul la gäoz.

Haide sa discutam despre sexul anal

Aici, Adrian Lepädatu "ne" invitä sä discut"äm" (cu el, Ruxi si Adda) despre coitul rectal.

sa invete si ei

Aici, Adrian Lepädatu îsi exprimä dorinta altruistä si dezintersatä ca tot poporul sä poponeascä, sä învete cum sä gäseascä, în anatomia umanä, poarta din dos, cum s-o penetreze färä a-i sparge rozeta, cum sä umple colonul cu învârtositul mädulariu, cum sä pistoneze back-and-forth, back-and-forth, abitir amestecând biomasa interioarä, si alte asemenea actii si reactii care de bunä seamä mult plezir le produc lui, lu' Adda si lu' Ruxi, iar Copila abia asteaptä sä le învete si dânsa - pesemne spre a-si prezerva copiläreasca feciorie (în sens tehnic, evident).

Dacä nici acum n-ai priceput, vin la tine si-ti fac o demonstratie pe viu. Am sä folosesc un Tarzan electric de la sex-shop, cä eu nu practic pidosnic. Nu te superi, nu?

qwerty 16 Apr 2007 14:31

Acuma sa-ti spun ce am inteles eu:
Lepadatu le fu:te in cur pe Adda si Ruxi

Si ce nu am inteles:
Pe Lapadatu cine il fu:te in cur?(ca singur nu poate)
Cine e copila si ce vrea ea?Si ea o ia la kk?

Proletar 16 Apr 2007 14:35

Originally Posted by Pitbull:

Argn.

Deci bis:

Sexul anal

Aici, Adrian Lepädatu anuntä cä e vorba despre fututul în cur.

Stiati ca se practica si un astfel de sex?

Aici, Adrian Lepädatu "ne" întreabä dacä stiam cä lumea si-o dä la cret.

Noi stim bine,

Aici, Adrian Lepädatu ne informeazä cä ei (adicä el, Adda, Ruxi & Co), stiu bine (evident, "bine" is the keyword; în rest, läsäm imaginatia sä lucreze).

dar mai sunt unii care inca nu stiu.

Aici, Adrian Lepädatu afirmä un adevär esential, de o importantä capitalä: cä pe lumea asta mai existä cetäteni, locuitori, etc., care încä nu au auzit despre trasul la gäoz.

Haide sa discutam despre sexul anal

Aici, Adrian Lepädatu "ne" invitä sä discut"äm" (cu el, Ruxi si Adda) despre coitul rectal.

sa invete si ei

Aici, Adrian Lepädatu îsi exprimä dorinta altruistä si dezintersatä ca tot poporul sä poponeascä, sä învete cum sä gäseascä, în anatomia umanä, poarta din dos, cum s-o penetreze färä a-i sparge rozeta, cum sä umple colonul cu învârtositul mädulariu, cum sä pistoneze back-and-forth, back-and-forth, abitir amestecând biomasa interioarä, si alte asemenea actii si reactii care de bunä seamä mult plezir le produc lui, lu' Adda si lu' Ruxi, iar Copila abia asteaptä sä le învete si dânsa - pesemne spre a-si prezerva copiläreasca feciorie (în sens tehnic, evident).

Dacä nici acum n-ai priceput, vin la tine si-ti fac o demonstratie pe viu. Am sä folosesc un Tarzan electric de la sex-shop, cä eu nu practic pidosnic. Nu te superi, nu?

:D :D :D :D

Pitbull 16 Apr 2007 14:36

@Qwerty:
Se pare cä, într-un finalment, amândoi am înteles si n-am înteles cam aceleasi lucruri. (Desi nu mi-e greu sä mi le imaginez pe Adda si Ruxi cu câte-un strap-on, ambele douä fatä-n fatä, si Adi Lepädatu-n quattro labe între ele, ca berbecutu-n frigare.)
Asa cä tu acum te duci pe A.L.Forum, îti faci user, întrebi toate alea ("sä învätäm si noi", cum scrie acolo), vii si ne povestesti ce-ai aflat.
Sä nu întârzii!

qwerty 16 Apr 2007 14:52

Nu ma lasa sa-mi fac user acolo.
Spune ca trebuie sa fiu la zi cu cel putin 4 telenovele iar eu nu urmaresc decat 2.
Asa ca te rog sa te inregistrezi tu si sa-mi trimiti si mie parola sa intru si eu.Hai ca mai incerc si eu iar daca reusesc sa intru o sa intreb si de treaba aia cu muia.

Pitbull 16 Apr 2007 14:58

Originally Posted by qwerty:

Nu ma lasa sa-mi fac user acolo.
Spune ca trebuie sa fiu la zi cu cel putin 4 telenovele iar eu nu urmaresc decat 2.
Asa ca te rog sa te inregistrezi tu.

Mda... :?
Cred cä tot am sä cumpär Tarzanu' äla si vin la tine. :hmm:
Sau poate c-un extinctor de incendiu. :sleep:
ADICA EU STIU TELENOVELE??? :x :x :x
Huo! :o

qwerty 16 Apr 2007 14:58

Am reusit sa intru.Am deschis si un topic nou la sectiunea sex anal ca batea vantul pe acolo.
Hai si tu.

qwerty 16 Apr 2007 15:05

Avem 12 utilizatori inregistrati.

Am scris dar nu-mi raspunde nimeni.
Sper ca nu primesc ban pt ce am scris ca din 12 mai raman 11 utilizatori.
utilizator 1 Lepadatu
utilizator 2 Roxy
utilizator 3 Ada
utilizator 4 Copila
Utilizator 5 Eu
Cine sunt ceilalti 7 utilizatori?

Pitbull 16 Apr 2007 15:06

Nu nu.
Ti-am zis cä nu practic.
Asa cä nu-mi fac user - mä uit doar, c-asa-s eu, voyeur.

Carmine Galante 16 Apr 2007 19:24

Originally Posted by qwerty:

Si ea o ia la kk?

Bah tu nu esti sanatos. :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 08:18.