![]() |
kestii memorabile
auzita azi-noapte, la un Club ( unde vin numai "roacãri")
" Daca Dumnezeu ar fi intentionat sa nu ne masturbam...ne-ar fi facut mainile mai scurte" !!! |
|
E bine ca puteau sa vorbeasca rockerii :) Mai bine cantau.
|
ºtiþi tipu ãla de mesaj subliminal ( de la fraze, cuvinte, refrene, slogane publicitare , pînã la onomatopee) pe care le preiei inconstient de te miri unde (chiar , de unde?) si te pomeneºti reptetîndu-le tãlîmb all f.uncking day...running trough ur head
Well, today, am fost urmarit KGBist, obsesiv, idiot, de lirica unor versuri din Phoenix ( desi nu i-am mai ascultat pe baietii astia de o cîrcã de timp) Te întreb pe tineee soareee: Dragosteaaa murit-a oareeee somebody help me, pls. i mean, what the... Te întreeeb pe tineeee soareeee Dragostea murit-a Oareeee |
... si kre era intrebarea (k sa t putem ajuta)??
|
hm, era mai naspa in liceu cand a aparut "slagarul" ala cu "Libera la mare, stau cu tine la soare, bla bla bla pe nisipul fierbinte/nu mai sunt o fata cuminte" :D Nu stiu cum se face ca melodia a avut mai mare succes la tipi decat la fete. Si sa auzi tipi de 2 metri inaltime fredonand chestia asta toata ziua suna destul de freaky :D
|
Originally Posted by StefanDo:
d c freaky?! mi s pare kinky! :P |
Originally Posted by silver_boy:
|
Originally Posted by Leonard:
DA ASHA E si mai ales cu 'subliminalu altuia'! :w00t: |
Cicä e pe-aici pe undeva un loc care scrie pe el www.google.com
Cicä el cautä ce tie nu-ti vine. Cicä s-ar putea sä-ti dea si una mie sase zeci de gäsituri (bune - adicä text, formatie, etc.), la o întrebare ca asta - adicä: Search "întreb pe tine soare". Cicä am putea sä ne mai descurcäm si singuri, färä mai postäm mesaje la numär si topicuri tip spam. |
"Haidi bre... (nea Pitbulle) matale nu eºti om bre..."
te superi din atîta lucru ...suntem la cafenea, spãlãm varzã, ce vrei, nu toatã lumea e aºa profundã ca matale, unii e... mai superficiali... and so what dacã îºi mãresc numãrul de mesaje ( bine cã nu-ºi mãresc colesterolul) |
anu trecut ( parca) BBC-ul a comis una dintre cele mai mari gafe invitand intr-un studio de ºtiri un tip modest venit sa se angajeze ca electrician or something. Confuzia a plecat de la faptul ca sãrmanul tip avea acelasi nume cu invitatul emisiunii. Si de la un banal inteview pt. job s-a pomenit poftit intr-un studio de stiri si consultat ca o autoritate în IT.
overall, io zic ca s-a descurcat binisor ... :lol: kestia mi se pare absolut memorabila si bunã de-un scurt metraj ps. and yep, seamana putin cu shrek :lol: http://www.youtube.com/watch?v=zWAvH...elated&search= |
o chestie similara a patit si Andrei Gheorghe cand nu stiu ce tip de la radio a zis ca se sinucide si trebuia sa vorbeasca pe strada cu prietena lui si de fapt tipa era una care vroia sa apara la tv si nu prea stia ce zice..mda, si totul era live (asta pe vremea cand era Ghe la Antena :)
|
Originally Posted by silver_boy:
mi se pare k s-a descurcat extraordinar de bine... adica improviza omul la greu si, in ciuda unor mici balbaieli si a limbajului aproximativ, a continuat destul de mult timp sa faca acest lucru fara a se pierde. |
aproape ca-i zburau nasturii de la camasa cat de greu respira... dar s-a descurcat omul... si-a facut lectiile de acasa :P
|
incredibil...chestia asta imi aduce aminte de-o interventie similara a tatucului Brucan (nu-i aºa?) tot într-o plenarã, încheiatã la fel: interventie " off-topic", secunde interminabile de stupoare ( cine îndrãznea sã facã aºa ceva?) dupã care aplaudacii, lobotomizaþi, intrindu-si in rol...oh my god in ce lume am trait!
http://www.youtube.com/watch?v=UXjlz5S0JGQ later edit: si dupã insurgentu Pirvulescu, ia cuvîntu , cine?..tovarãºu Popescu- Puþuri (hahaha ce nume frate...se simte lucratura a la moromete: nea nicu bã, il impinge la inaintare pe toarãºu Puþuri ( incomensurabil mai prost dar la fel de venerabil) ca sa dreagã busuiocu...si asta cu limbaju lui de lemn de soc, face ce stie el mai bine...rîsu-plînsu |
..ºi totuºi nici Pirvulescu nici toarãºu din lac în Puþuri, n-a amintit nimic, în plenarã, de cele 7 minuni ale comunismului. So, în comunism...
1. Toata lumea avea de lucru. 2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea. 3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea peste 100%. 4. Desi planul se facea peste 100%, nu puteai cumpara nimic. 5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate. 6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau. 7. Desi toti furau, niciodata nu lipsea nimic... |
Unii descopera tarziu chestii "memorabile", fumate si mult rumegate.
www.igu.ro/latrecut http://www.igu.ro/latrecut/?cat=9 |
oricum faza cu emil Boc, picand la emisiunea lui gheorghe e antologica, am ajuns cu acest humpty dumpty pana la Jay Leno :happy:
|
CTP-ul, lansîndu-se in hermeneutici cinefile, sfîrºeºte dînd de gard cu literatura rusã...(inregistrarea din 31 Mai part.2)
http://www.gandul.info/inregistrare-...1;324805#video |
All times are GMT +2. The time now is 08:17. |