![]() |
Am si eu o intrebare
Vreau sa`mi spunetzi si mie ce film este ca nu imi pot da seama . Deci in film este vorba de o fata care este plina de bani si loveste masina... se duce la un ratar al scolii si ii cere ajutorul adica sa`i repare masina deoarece nu vrea sa afle mama ei .... iar acesta (baiatu ) ii cere in schimb sa fie cu ea .... adica sa`l faca popular ... ea accepta acest lucru ... il imbraca etc si il face popular .... ... spunetzimi si mie cum se numeste filmul ca nu imi pot da seama ... ms
|
deci cum se numeste ??
|
deci cred ca sti la ce film .... deci este cu adolescentzi .... pe ce site sa caut ... .?????
|
Re: Am si eu o intrebare
deci eu cred ca imi pot da seama dar trebuie sa`mi spui citeva lucruri:
Originally Posted by SuperStar:
|
Deci scrie "ratar". "RATAR".
Deci nu poate fi "tocilar". Poate doar "TOCILAT". Deci ce-i aia "tocilat"? Spectacol pus în scenä de Tocilescu? Deci dacä-i montat de Purcärete, cum se cheamä? "Purcärat"? Sau "purcätar"? (Deci cred cä "purcätar" sunä mai bine.) |
Deci, am ris.
|
si eu
pitbull e un maestru :love: |
Läsati, läsati... :oops:
Norina, oi fi vreo margaretä, te pomeni? ;) |
mi-e rusine sa recunosc oops: , dar n-am citit cartea :(
|
Da... era scena cu perzervativele ... cand ii afara tasu o colectie... cum se numeste filmu??
|
Când îi afarä colectia de prezervative, parcä-i si zice: "Colectia asta nu-i a ta, si nici a voasträ, ci-i a copiilor vostri... si a copiilor copiilor vostri...!" etc. :happy: Asta e? :? @Norina: Piei din ochii mei! :x |
da fratzilor asta e... dar spunetzi`mi si mie NUMELE LA FILM ca il caut de 1 luna !!!!!!!!!!!!!!1 numele !!!!!1
|
"Numele la trandafir" de... :huh: cum îl chema...? :shock: Care era numele la scriitor...? :? Ummm... Berto Eco, da! :D |
Originally Posted by Pitbull:
:shock: :lol: |
Cred cä-l voia-n românä.
Deci, ar fi: "Dragostea nu costä nici un lucru" "Dragostea nu costä un lucru" "Dragostea nu costä n'ica" "Dragostea e pe de gratis" "Dragoste pe de-a moaca" "Dragoste moca" "Dragoste si apä caldä" "Dragostea si revolutia" "Dragoste lungä de-o searä" (Bäi, nu vä gânditi la bancuri proaste, cä trebuie sä înceapä cu dragoste[a]!) |
da fratzilor asta e... va multzumesc pt ajutor !!! :D:D:D:D:D:D:D
|
Originally Posted by Pitbull:
Deci: "Dragoste la zero grade" "Dragostea începe vineri" "Dragostea mea cälätoare" Gata, puteti sä-nchideti. Uf! |
da .. ala e ms mult !!! :D:D:D ...
|
Eu as fi vrut sa nu se strige numele filmului, cred ca se ajungea si mai departe :D
Pittbull, cum faci sa pui 7 citate la un singur raspuns? Hai, zi-ne din secretele tale :P |
Cred ca stiu cum ;)
Dar asta inseamna ceva timp si in comparatie cu "love don't cost a thing", time is really money :P |
All times are GMT +2. The time now is 22:21. |