![]() |
jegul anului
tot top 10
aveti pana pe 30 decembrie ce va facut sa vreti sa izbiti oameni cu caramizi, sa dati de pamant cu imbecilii care radeau la comedii scremute, sa cereti banii inapoi si daune morale eu as zice ca trebuie luate in consideare 1. pacala se intoarce voma absoluta 2. eragon (care apare pe 15) trust me, its just wrong 3. joe tucker must die the writer must die. in chinuri si in propriile fecale 4.lacrimi de iubire adela popescu este atat de sexy cati vine sa o izbesti cu o centrala termica, si pe ea si pe "actorul" bordeianu 5. the sentinel michael douglas fuce gafaind? jegnant astept indiana jones 4, 5 sau cati mortii lui o fi cu babaciunea masculina de harisson mortii lui ford gafaind in timp ce urca o scara 6. super ex girlfriend ce au facut nemernicii cu uma este impradonabil glumite rasufalate puse unele langa altele. pentru femei retarde 7. tokyo drift ff3 nici masini bune, nici gagici sexy, poveste de 2 lei. stia vin diesel de e a zis pas (da le-a luat banii pt ultimele 7 secunde) 8. she's the man oroare 9. memoriile unei gheishe plictisssssss cu MARI pretentii 10 -date movie cand nu merge, nu merge. umor lobotomizat 11 basic instinct2 rizibil, penibil, deloc sexos. 12 the producers cat de penibil si scremut poate fi amtthew broderick. altfekl nar fi combinat cu sexul si orasul. in fine, originalul era o capodopera, grosier si extra-eficent. reproducerea asta e cel putin dezamaguitoare 13 jarhead oh, la la, hai sa facem un film care nu ia partea nimanui. foarte bine dar daca ar si spune ceva ar fi minunat. plictis cu jake Gylenhaal cu caciulitza de mos cracila pe phalus si sonde in flacari. mendez a dovedit, (pentru ca road to perdiction nu fuesse un rateu total) ca da, este un gunoi prost 14running scared in continuare cred ca era o parodie prost marketata, din cliseu in cliseu si cu twist happy la final. gunoi 15 legend of zorro nuk chiar toxic dar este interzis celor peste 12 ani. |
1. "Si totul era nimic"
2. "Azucena" 3. "Coyul lui Da Vinci" (Precizare: ultimele douä, totusi, m-au fäcut sä râd; primul, însä, mi-a fäcut un räu fizic; dureri de cap, stare de vomä. Pe bune.) |
1. Tideland;
2. Fix alert; 3. Creep.
Originally Posted by Pitbull:
Idem! :lol: Cu precizarea ca primul mi-a provocat o plictiseala ingrozitoare din care a rezultat o stare puternica de somn (a fost prima data in viata mea cand era sa adorm la un film). Dar glasul pitzigaiat al Jelizei + cadavrul ala, m-a zgariat pe creier si mi-a provocat niste stari de voma de ma intrebam daca nu cumva e si prima data in viata mea cand sunt si masochist! |
1. Lacrimi de iubire
2. Si totul era nimic 3. Margo 4. Miami vice 5. Black dahlia |
crank
|
Filme de cacao
Da ai dreptate filmele alea sunt total aiurea facute......dupa ce le vezi poti sa ai si tentative de sinucidere :D :sick:
|
@pitbull
ma acuma cine tea pus sa te duci la si totul era nimic? cat despre azucena, as baga in top 10 BEST de mult nam mai ras atat si ca meloni are madam luciu... yum yum @neuptolem ei bine, mosule, nu prea ai habar cu ce se papa horor-ul, creep e fun, mic si functioneaza. poate e doar o placere vinovata de-a mea, dar nu-i un jeg si btw, nici n-a fost pe ecrane, in circuit. a fost la festivalul britanic. @ cinemania mda, chiar pot intelege ce probleme au unii cu black dahlia, dar sincer ce aveti cu crank (care nu e decat an overdose of coolness) nu inteleg uneori mai trebuie sa te si bucuri de filme fara nici o pretentie, cu explozii si droguri. |
Originally Posted by KORBEN:
|
Ultraviolet
De la Equilibrium la aberatia asta e o distanta supra-omeneasca pe care Kurt Wimmer a reusit totusi sa o parcurga... si Date Movie... Tokyo Drift...pacat ca i-a prostit pe toti care au mers la cinema sa-l vada... Poseidon...o da, mare prostie... Stick It...mie rusine ca l-am vazut... mai revin... |
altele:
You, Me and Dupree - aka cliseu DOA: Dead or Alive - doar daca va uitati la el numai pentru don'soare...atunci e scuzabil My Super Ex-Girlfriend ... The Devil Wears Prada - cam inutil filmu... |
Re: Pitbull, tu esti adminul cel mare sau...?
Originally Posted by Mistah J:
don't worry 'bout it! :P |
si totul era nimic
nici macar liga lui '15'. nichitus joaca in alt sport. |
Eu n-am prea fost la filme proaste, actually n-am prea fost la film anu' . Singurul meu jeg e Codul lui Da Vinci , filmul care mi-a provocat cea mai crunta gastrita din viata mea :((
|
Re: Pitbull, tu esti adminul cel mare sau...?
Originally Posted by Mistah J:
dk gindesti asha, speram sa nu faci niciodata vreun film. sau sa nu mai ai par 'filmele bune nu iau premii''... jeez! e cea mai mare timpenie pe care am auzit-o vreodata :w00t: |
Eu unul n-o sa intru niciodata in gura lui ASL!!!! :w00t: Doar daca considera ca merita sa-si iroseasca cerneala pe un film de desen animat. Si nu ma refer la Norman McLaren sau Ryan Larkin.
|
Originally Posted by Bubu:
|
Mai multe
Mie mi-au iesit mai multe filme naspa... Pana la urma 2006 e un an slabutz de tot... :( Nici nu m-am mai chinuit sa le pun in ordine, nu merita...
1.Distractie cu Dick si Jane/Fun with Dick and Jane 2.Viata ca un pariu/Two for the money 3.Instinct primar 2/Basic Instinct 2 4.Poseidon 5.Vise americane/American Dreamz 6.Ostatici sub acoperire/Chaos 7.Iubesc pe cine nu trebuie/She's the Man 8.Doamna din Apa/Lady in the Water 9.Zathura – O aventura spatiala/Zathura – A space adventure 10.Ultraviolet 11.Domino 12.Shopgirl 13.Trei frati de belea 14.John Tucker trebuie sa moara/John Tucker Must Die 15.Saw III 16.Lacrimi de iubire 17.Si totul era nimic 18.Happy-End |
ah, ce fericire sa nu fi fost la niciunul din astea, si sa n-ai din ce face un top al filmele proaste... I'm so proud of myself
|
Originally Posted by drudu:
vezi ca pana pe 30 mai e timp si poate o sa te inghesui la Eragon- pe care n-o sa-l numim chiar "jegul anului", ci poate "dezamagirea/fasul anului" |
1.Crank - hai ca asta trebuie sa fie cel mai prost film facut vreodata!Parerea mea...cea mai mare tampenie... :sick:
2.Ultraviolet - pacat de Mila Jogovich...pacat, risipa de talent! 3.Aeox Flux - sa nu uitam totusi de el! 4.Borat - Nush ce sa zic...totusi nu l`as incadra, dar pare a fi un film cu buget redus 5.My Super Ex-Girlfriend - Uma...get a life 6.Fun With Dick and Jane - Where the F is Jim Carey?Umorul sau cunoscut de toti... 7.BloodRain - Nush...cred ca trebuia sa il pun pe locul 2!Cristana Locken..those tits are :sick: Se putea face ceva frumos din numele asta dar se pare ca regizorii nu s`au chinuit prea tare!LAIM! 8.Hard Candy - Tampenieeee...Insa, pentru un moment chiar am crezut ca l`a castrat pe om...dar pe acea copila as baga`o cu capul intr`o menghina si as strange`o tare de tot! 9.Thumbsucker - Keanu Reeves?Unde?I`au dat o porcarie de rol, dar ce nu face omul pentru bani?!Renunta si la demnitate...Un rol de pedofil prietenos...defapt asta e pleonasm! 10.Alien Autopsy - Oiiii, let`s drink 20 beers and make a movie...i`m so wasted i got an ideea...get a pencil a piece of paper...it goes like this...tampenie! Risipa de timp si de bani filmele astea! |
All times are GMT +2. The time now is 12:50. |