![]() |
la multi ani România (tragi-comedie în 2 acte ºi un epilog)
actul I
...Nu uit nostalgia unui amic, student la istorie: "bã... aº vrea ºi io sã mã simt, fie ºi pentru o zi, un...englez. Nu se referea, evident, la statutul de cetãþean or something...ci la faptul ãla simplu (ºi de neînþeles pentru naþiile de mâna a doua ) de a aparþine structural unui popor care a fãcut "Istoria." Chiar, cum o fi... sã fi englez? ......................... La mulþi ani România! actul II astã varã (Doamne ce mai trece timpu...) într-un Irish Pub, cu un amic din Danemarka...am bãut un "scoch" cu nume de fundaº central de la Arsenal...am spãlat varzã... de una, de alta ....la un moment dat s-a amestecat în discuþie ºi un englezoi cu nas de croncobaur..where are u from? Where are u from ? ei au spus nume de þãri...io am zis România..ºi la un moment dat, englezu: "Noi am cucerit lumea"...ºi Danezu: "...fugi domle de-aici, dumneata ai auzit vreodatã de vikingi?" ºi io... ce sã zic ??? " hai mã gata cu trãncãneala, ia spuneþi, vreþi o fatã?" n-au prins subtilitatea, cereau detalii... avem umor La mulþi ani România! epilog Mircea Eliade ( tot despre EA) într-o scrisoare cãtre Anton Galopenþia ..." o þarã micã, fãrã noroc!" ................... La mulþi ani România! |
pai(pe langa fetitze)avea altceva de oferit?tzuica si sarmalutze,nu?
|
Actul 3 - post epilog: Si apare Becali cu Sabia Luminii. :)
Quote:
La multi ani Romania!!! Si sa nu ne faci de ras in Uniunea Europeana! :P |
La multi ani Romania.
|
De ce ar putea parea interesanta conexiunea cu Dracula inteleg (chiar daca nu mi se pare efectiv interesanta). Dar legatura cu Frankenstein nu reusesc nicicum sa o vad.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:42. |