![]() |
Woohoo! The circus is back in town!
|
Una din regulile de purtare pe forum este: "Fara clone!" Am primit cereri sa-ti bannez IP-ul, Alakazam/Mistah J, si am refuzat pe motivul ca inca nu ai facut nimic rau sub noul nume. Deci ai grija... Ideea e totusi ca noi sa purtam niste discutii constructive pe forum, de aici si rezerva mea de a-ti banna IP-ul. Ai grija si multa bafta...
|
OhmyfuckingGOODNESS!!! :shock:
Maniacal-compulsive behaviour. :huh: Bubu reloaded with a vengeance. :(( |
Originally Posted by Pitbull:
|
Originally Posted by films4all:
...This fall, the fight is on! DAVID VS. GOLIATH - The Movie In cinemas across Europe starting November 17th |
Mie mi-aduce aminte mai degrabä de farmecul discret al isteriei.
Films4all, mami, tu erai bäiat cu bun simt. Ce e, ti-a trecut? |
Originally Posted by Cazeemeer:
Nu ne facem iluzii, nu va träi prea mult. Unii indivizi sunt asa de plini de ei însisi, încât pur si simplu nu se pot integra armonios într-o comunitate. " Pitbull Acum...man..asta e atitudinea care trebuie sa dispara! Baietii astia ti-au zis de o mie de ori..si precum i-ai zis tu baiatului aluia cu care vorbeai despre scenariul tau scris la inceputul lui 2006..ca era o incercare nu stiu de-care...asa ti-au zis si ei citatul de mai sus...dar...pe bune motive de mult prea multe ori! Tu insa..te umflai in pene ... Baga de seama...( si imi pare rau ca nu te-am urmarit indeaproape) cu o asa atitudine nu o sa ai prieteni pe cinemagia niciodata...( poti sa ma incluzi in afirmatia asta) Le dau dreptate! Vrei sa fii acceptat? Poarta-te ca atare! Imi spuneai tu mie ca nu mai esti copil...CU O ASEMEN ATITUDINE...AI DEMONSTRAT EXACT CONTRARUL SPUSELOR TALE! Man...nu are nimeni nimic cu tine..si nu e vorba doar de Cinemagia... sunt sigur ca asa esti si-n viata de zi cu zi! Asa esti tu... nu are sa te accepte asa nimeni! Intrebare : Cati prieteni ai adevarati? Parerea mea despre tine...e total schimbata! |
Films4all, cu cine vorbesti?
|
|
Re: The Bible...
Originally Posted by Mistah J:
Nu am nimic cu tine..sau cu faptul ca ei imi sunt colegi ( sunt dat dracului si nu ma cunosti) ..dar am cu atitudinea ta! Cu toate astea... sper sa-ti vina mintea la cap! |
Originally Posted by Bubu:
Dar, de dragul discutiei, spune-ne si noua forumurile alea unde userii (cei care nu sunt clone ale tale) te aduleaza intr-atat. Chiar vreau sa vad care e profilul oamenilor care te pot suporta. |
Re: The Bible...
Originally Posted by Mistah J aka Alakazam aka Bubu kaka Clementina:
Originally Posted by Mistah J aka Alakazam aka Bubu kaka Clementina:
1 + 1 = 0 |
BINGO!!! :D :D :D S-A RAMOLIT TOT-ALIMENTE! :lol: Apropo de ce te interesa pe tine, Cazeemeer - pe forumu' lu' Bubu:
Originally Posted by Pe Bubuforum:
Normal cä n-a fost "Bubu" - a fost (si este) fätätorele lu' Bubu, nea V.C. (nu Tudor; da' pe-aproape). |
Lasä, Bubuloi dragä, lasä - nu NUUU esti paranoic, puiule, NUUU esti paranoic (da' asta nu-nseamnä cä aici nu e o conspiratie care vrea sä te distrugä! 8) ) |
CLONELE lui! :lol: Greu era sä te prinzi! ;) |
|
Quote:
:lol: intrebarea era binevenita si se putea raspunde foarte bine cu "nu." indiferent de virginitate/nevirginitate. dar evident tu ai o fixa! i just hate to break it to you, dar finding neverland nu este un film despre asexualitate! weirdo! :sick: later-edit: LOL!!! am intrat si eu pe zoetrope si avatarul lui mistah J e o imagine in care apar litere negre care formeaza: "BUBU IS MY BEST FRIEND" :w00t: |
Pe noi, ca profani, ne poate fascina, dar sunt convins cä pentru un psihiatru specimenul e de-a dreptul banal.
Observati ce mult se ia el pe sine în serios? "Incä mai astept..." - cäcaturile alea "cu liniute", de parcä o sä-si piardä cineva vremea sä i le însire vreodatä. E interesant si cä în 1999, când se chinuia sä-i facä respiratie artificialä bufnitoiului, se simtea clar cä adora biata jivinä de parc-ar fi fost Puck sau Falstaff sau alt bufon shakespeareian... Si totodatä, se simteau germenii unei autoidentificäri cu personajul... Acum, prin folosirea nick-ului Bubu, s-au contopit si mai strâns (în mintea lui) - ceea ce duce si la o autoadulare a lui însusi (marele V.C., intelectualul, mintea luminatä, lucidul, atitudinea - vezi aberatiile obsesive cu "comercial vs artä", etc.) Stiti ce presupun eu...? Cred cä el NU MAI STIE cä nu e Bubu! S-ar putea ca sciziunea sä fi fost atât de profundä, încât acum chiar sä creadä sincer cä Bubu a fost userul altcuiva... Nu m-as mira ca, în curând, sä se creadä trei persoane diferite: Bubu, Alakazam si Mistah J. * * * Stefane, pe mine mä amuzä - da' oare chiar era cazul sä facem din CineMagia Socola, sau Nr. 9? Dä-o-n ceara mä-sii, mai vine si lume sträinä pe-aici... |
Deci, cu regretul de rigoare, nu. Si nici I.M.M. nu esti. Nici TAMARAINSA. Nici Peter Jackson. Deci, sorry. Rämânem pe paradigma Bubu->Alakazam->Mistah J. |
te rog nu o baga pe imm in aceeasi gramada cu acesti indivizi dubiosi dpdv psihic. dc nu, ii spun eu la imm si oricat e ea de scumpica n-o s t mai plimbe niciodata cu masinuta ei! :P |
All times are GMT +2. The time now is 10:13. |