![]() |
Sectiune de publicitate
Fiind un forum de audio-vizual (mic & mare ecran), de ce sa nu avem o sectiune de advertising ?
|
O sectiune de advertising vazut din perspectiva cinematografica, cuplat poate cu una de videoclipuri, ar fi destul de ok, avand in vedere ca multi dintre regizorii aflati aproximativ la granita mainstream-ului la ora actuala vin din zona asta (vezi Fincher, Gondry, Spike Jonze). Si fenomenul exista si la noi (Radu Muntean, evident, dar si Nemescu, de exemplu)
|
sa faca sectiune de advertising ca io nu intru acolo...si nu cred ca multi altii vor intra..prin urmare nu va exista asa ceva
|
Eu tot cred ca ar trebui sa existe sectiune de publicitate pe acest forum. Oricum, activitatea membrilor a inceput sa scada, fatza de unele perioade foarte fertile in idei de acum ceva vreme. Daca n-ar fi desele flood-uri, pe unele sectiuni nu s-ar mai anima deloc discutia... :P
|
Originally Posted by piranha:
|
Originally Posted by films4all:
Iar putinele discutii despre filme sunt despre 2-3 filme lansate recent. In rest, aproape nici o activitate pe forum. Asa ca da, everything is perfect here. Nu e absolut nici o problema. |
All times are GMT +2. The time now is 12:35. |