Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Magia Comunicarii (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89539)

ovidiu bufnila 02 Nov 2006 21:16

Magia Comunicarii

Care e omul cel mai tare din Romania? Cine are cea mai mare putere in tara asta frumoasa, ridicola uneori, haioasa, draga, suparata, teribila si iubita? La aceasta intrebare, tigrii digitali raspund in felurite feluri. Unii haios, altii plini de gravitate, altii intr-o maniera ludica, altii sictirist si sictirind. Care sa fie oare cel mai tare om din Romania? Si in ce fel e cel mai tare din Romania? Si, mai mult, daca e cel mai tare e si cel mai puternic? In ce consta puterea celui puternic? In oamenii lui de incredere? Cine e cel mai tare om din Romania? In ce fel se manifesta Puterea lui? E o Putere Oarba sau e o Putere asumata? A fi cel mai tare inseamna oare a fi cel mai puternic? Si in ce fel se transforma ideea de Putere in aceasta noua lume stranie, haioasa, tragica si valurita? Sa dai o mie de telefoane? Sa faci tot ce-ti trece prin cap? Navigand prin insulele virtuale descopar o multime de forumisti talentati, insurgenti si teribili. Multi raspund la intrebarea mea, simplu, EU. Si atunci e vorba de o asumare a identitatii in orice situatie? E extraordinar! Poate cã încã nu s-a nãscut cel mai tare om din România. Poate cã e numai o invenþie, o întrebare capcanã. Dacã ar fi sã fii cel mai tare om din România ce ai face duminica dimineaþã?

qwerty 03 Nov 2006 13:35

Cel mai tare e Gica Popescu.

Essor Nougier 03 Nov 2006 16:40

Me

Cinemania 03 Nov 2006 22:24

Muica si Sandu

Pitbull 04 Nov 2006 10:37

Cecilia

Cinemania 04 Nov 2006 10:45

Originally Posted by Pitbull:

Cecilia

asta e sora Otiliei?

Alex Leo Serban 04 Nov 2006 10:45

who the fuck is cecilia!? :?

herbert 04 Nov 2006 13:26

Originally Posted by Alex Leo Serban:

who the f*** is cecilia!? :?

wow, cum a putut sa-ti scape?!...
e bona din casa lui Pitbull...

Pitbull 05 Nov 2006 15:40

N-ati priceput nimic. :((

In anii '70, Bibanu' avea un scheci de sâmbäta seara în care striga noaptea-n fata blocului: "CECILIAAA!!!" :w00t: "CECILIAAA!!!" :w00t: si deranja locatarii.

Peste vreo zece ani, plecam cu echipa la filmare (la "Niste bäieti grozavi", de Cornel Diaconu), si soferul de autobuz, lulu. Unde-o fi, unde-o fi? Incep eu sä strig, sonor, reverberat, de sä räsune strada: "Ce-ci-li-AAA!!!" :D Da' o tipä, de dupä autobuz: "Da...???" :shock: Tocmai trecea pe-acolo, si o chema Cecilia.

Aia e.

drudu 05 Nov 2006 15:43

cum de nu ne-om fi prins... :?

eu incepusem sa cred ca-i numele de cod al clemetinei...

ovidiu bufnila 05 Nov 2006 17:42

Originally Posted by Essor Nougier:

Me

Si atunci, cel mai tare om din Romania e acel om care in orcie imprejurare are curajul de a afirma: EU?

Supastar 05 Nov 2006 21:52

Peste vreo zece ani, plecam cu echipa la filmare (la "Niste bäieti grozavi", de Cornel Diaconu), si soferul de autobuz, lulu. Unde-o fi, unde-o fi? Incep eu sä strig, sonor, reverberat, de sä räsune strada: "Ce-ci-li-AAA!!!" :D Da' o tipä, de dupä autobuz: "Da...???" :shock: Tocmai trecea pe-acolo, si o chema Cecilia.
Aia e.

aaaaa.... acu mi-am amintit! eu eram in autobuz si auzisem numai "LI-AAAAA" si in tot acest timp credeam ca e vorba de Lia!
thank you for finally clarifying this matter!

Pitbull 06 Nov 2006 09:10

Huh? :huh:
Päi asta era-n secktembrie obzesapte, adicä acu' fix noojpe ani si douä luni.
La ora aia, tu erai sau în landou, sau în (nu spun unde), sau în proiect - numa-n autobuzu' gri al lu' Nea Mihalcea, parcat pe G-ral Brosteanu, nu!
Te-am prins cu fofârlica!

Supastar 06 Nov 2006 09:27

Päi asta era-n secktembrie obzesapte

m-ai prins. in cel septembrie am fost in culmea fragezimii umane; inca in 30days money back guarantee!!!:w00t:
oh, those were the good old days! :lol:

ovidiu bufnila 08 Nov 2006 20:45

Originally Posted by Alex Leo Serban:

who the f*** is cecilia!? :?

Eagles.

Pitbull 09 Nov 2006 00:23

[ejbiodf,.xc/fjwrpsvbm

ovidiu bufnila 09 Nov 2006 09:14

[ejbiodf,.xc/fjwrpsvbm

In aceasta insailare aparent aleatorie se afla de fapt Codul De Bare, draga Pitbull. Frate, esti extrem de citibil/vizibil/lizibil in ciuda infortarilor tale prin Cinemagia.

Pitbull 09 Nov 2006 10:40

Doamne, räu îi sä fii prost.

ovidiu bufnila 10 Nov 2006 17:23

:)

http://ovidiubufnila.weblog.ro/[/b]

lestatika_29 10 Nov 2006 18:18

mai stiu eu oameni d'astia COMPLETELY USELESS... :-"

All times are GMT +2. The time now is 22:28.