![]() |
Ce DVD vreti la revista?
Salut! La inceputul lui noiembrie apare noul numar Cinemagia, care va avea si un dvd. Putem alege dintre:
Mulholland Falls Twisted The Human Stain Point Break Pentru care votati? |
Poate ai vrut sa spui ce dvd dorim.
Eu vreau The Departed. |
Mulholland Falls
|
"Point Break", asa pentru Ghitza. 8)
|
Originally Posted by Terror_IST:
|
tamahori, de departe singura optiune de bun simt.
but i won't buy the sheet:) anyway.. |
Mulholland Falls - ar fi alegerea mea. Nu l-am vazut si se gaseste destul de greu, dar vorbesc doar in numele meu
|
M. Falls e reluat anual de vreo televiziune. Oki mai trebuie...
|
Re: Ce DVD vreti la revista?
The Human Stain
nu ca ar merita cu adevarat vreunul, insa in asta macar e Nicole Kidman! si nu-s de lepadat nici Hopkins ori Ed Harris. si e filmat de un tip care a lucrat cu Agnes Varda, Leos Carax (la cel mai bun film al sau) sau Gus van Sant. |
The human stain
|
Dica pentru ce dvd mi-as lua revista? Pentru niciunul inca:)
|
Poate totusi o sa fie si Point Break (VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOG).
Am si o propunere: Edward Scissorhands. Mai ales ca in curand vine Craciunul. Ar fi bine ca in sondajul cu privire la DVD sa poata vota si vizitatorii, nu doar utilizatorii inregistrati. Cel mai bine ar fi pe homepage ca un poll. Asa va veti face o imagine mai buna despre ce vor oamenii. Parerea mea. |
Originally Posted by Mala Portugal:
oo, asta asa e, sa nu-si inchipuie Gloria ca vreunul dintre filmele astea chiar merita umparate! pana acum mi-am luat doar Fahrenheit 911. Edward Scissorhands ar fi un altul pe care l-as cumpara :) |
Vot
Si totusi la inceput a fost un vot... :)
Mulholland Falls Twisted The Human Stain Point Break Pentru care votati? ;) |
pentru superman returns
|
Re: Vot
Originally Posted by StefanDo:
|
Ar fi bine ca in sondajul cu privire la DVD sa poata vota si vizitatorii, nu doar utilizatorii inregistrati. Cel mai bine ar fi pe homepage ca un poll. Asa va veti face o imagine mai buna despre ce vor oamenii. Parerea mea.[/quote]
multumesc de sugestie; |
All times are GMT +2. The time now is 08:32. |