![]() |
ma pish pe matale
|
Ia da-ne si noua o mostra de dialog din scenariul tau. Promitem sa nu furam nimic, dar eu chiar sunt curios.
|
felicitari si bafta in continuare
|
Re: AM TERMINAT SCENARIUL
da, chiar asa sa vedem si noi ceva din scenariul asta al tau
|
:w00t: :w00t: :w00t:
Hilarious. A citi posturile acestei doamne se compara numai cu a fi martor la prezenta dumisale la toate usile deschise/inchise UNATC-iste de-a lungul anilor. Coerenta si logica la putere! (dupa cate vad) :P |
si totusi cand putem vedea si noi cate ceva din scenariul asta?
|
cand vom fi DE BUNA CREDINTA ;)
|
CHiar aSA? VREmsAveDEM!
|
si cine a spus ca nu suntem? :x
|
truth is ca pentru un moment m-am indoit de puterile mele (si ale altora) de a intelege semiotica "pure et dure" a madamei - subintelesa in scenariu, presupun - dar acum am revenit la ganduri mai bune. Subscriu - si eu vreau sa vad :D
|
auzi rapt_spot...ca tu pari sa o cunosti...hoashca aia din avatar e chiar madama ?
|
dap dap, :lol: unica si inegalabila, dar dupa cum stim, in spatele fiecarei hoaste se ascunde un suflet sensibil ;)
|
nu am inteles nimic
doamna draga, cand naiba vedem si noi o monstra din scenariul tau? chiar nu poti sa raspunzi???? |
:shock: :shock: :lol: mai poti sa zici ceva?? mostra am vrut, mostra am primit
ei bine, nightwane?? comments?? :D |
TUAMNE TUMESEULE SI MAICA TOMNULUI!!!!
mamaie, vezi ca te striga de la azil. ptui! pe baba asta nici la mina minovici n-o accepta. |
:lol: :lol:
|
![]() PM: Iata... piesa e PE CALE sa inceapa Suflet: Da... dar calea pe care apucam va fi oare ... dobandita?! PM: Intransigenta ramane singura solutie. Sagetat, se prabuseste, invizibil. Suflet: Viata se SCURGE si noi nu putem decat sa privim. PM:--Nu. Care sa ... fie calea suflului fara de corp? Suflet: Festinul a incetat. Sfarsitul Festinului s-a produs. PM: De ce sa fi luat sfarsit ... Festinul? Acea zi nu este ... trecatoare. Suflet: Creanga!!! Nu POATE fi altul! PM: ---Eu NU sunt... Creanga... oare? Suflet: Ce este oare... aceasta? ... piesa! PM: Examenul poate incepe oricand. Drumul... aparentelor INSALA. Unde este ... oare ... d-na Andromaca G.? Suflet: Nu este POSIBIL! Raspunsul e altul! PM: Dar... PUNCTUATIA? Sa fie oare raspunsul... Suflet: ....tu? Prabusirea continua. Nimic nu ne mai poate sta in cale. Creanga va fi... Suflet: Si Andromaca G.? PM: Suferinta DE CARE vorbesti nu este straina... de mine... O cunosc prea... bine... Dar aceasta piesa trebuie jucata pana la CAPAT. Suflet: Si Gretel? PERSONAJUL este ... bun ... sau ... rau... PM: ----NU eu. |
cazeemeer esti cumva discipolul ei??????
:? |
eu ma-ntreb daca e prietena cu manuela golescu... ar fi perfecta recitand minunatiile de mai sus...
|
crazy insane or insane crazy?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |