![]() |
Reclamatii catre Sandokan
Quote:
Sandokan m-a injurat! aveti dovada chair mai sus! cer sa fie suspendat de pe forum pentru ca ma injurat si m-a facut sa ma simt urit mia zis ca nu e fanul meu. |
Iarta-ma raptor insa eu doar mia-am exprimat parerea liber.Nu te-am injurat nici nu te-am insultat.Insa mie nu imi plac manele.Scuze scuze scuze :?
|
lasa, acum e prea tarziu ca sa iti ceri scuze.
|
Cum vrei.............oricum imi mai cer incaodata scuze cu seriozitate in fata ta.
|
Si pe mine m-a jignit sandokan prin lipsa lui totala de cunostinte primare ale limbii romane si a gramaticii acesteia...sad...
|
Eu scriu foarte coerent si corect din punc de vedere gramatical, uni nici nu tin cont de valorile gramaticale si nici nu scriu prea cu inteles MoNo!!! :x
|
sandokar... i got ur back! io's cu tine! da', frate, ai grija cu ortografia!!! servim partria!
|
Ok........poate ca am gresit si eu de cateva ori recunosc, dar alti care gresesc
la fiecare cuvant in parte...........ce mai spuneti??? :( |
Originally Posted by sandokan:
Eu sunt genu: "seeing is beliving..." ;) |
Pai vezi MoNo!!!! :)
|
p.s.din nou... E M0n0! |
Ca mai intai trebiue sa vezi dovada dupa aceea sa iti dai cu parerea liber. :) :)
|
Am "rasfoit" tot forumu asta si am ras la fiecare post al tau...un ras de genu: "Asta chiar vorbeste serios? E chiar asa de aerian?" Then again...nu stii nici macar ce ai scris la un post in urma... Dar poate...esti un alter-ego al altcuiva care incearca sa se distreze...in fine... |
Bun!
|
All times are GMT +2. The time now is 04:49. |