![]() |
Cars- Primul film de animatie dublat in romana pe ecrane!
Titlul spune totul...
Iar aici aveti lista cu vocile romane: Cars Daca veti spune ca nu este primul film dublat pe ecrane si ca a mai fost unul, adica Babe, acela nu era film de animatie :-) |
Just a thought...
Urasc dublajul in romana... Asa cum il urasc si pe Cartoon Network... |
Si eu la fel, dar dupa cum vezi.. cerere si oferta...
Oricum avand in vedere actorii foarte cunoscuti care il vor dubla, cred ca ar trebui sa fie interesant ce va iesi... |
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Stiam ca o sa vina si ziua asta... Parca il aud deja pe Piersic: Mãi, Fuljer, ciocoflendere, te-ai balunzât? Copiii crescuti cu Cartoon Network in romana o sa fie probabil in transa. da' eu nu! |
ce voma :sick: :sick: :sick:
si btw, e AL DOILEA film dublat in romana dupa babe-porcu masii se duce la masa la oras (sau cam ceva) trust me am fost acolo si am suferit ca un porc injunghiat deci...ce voma!!!!!!!!!!!!! |
Eu sper ca se vor limita doar la filmele de animatie.Am vazut si eu ceva filme dublate in maghiara,italiana,germana si nu mi-au placut deloc.Se pierde foarte mult din foarmec.
|
Originally Posted by KORBEN:
Am precizat de Babe, dar acela nu era film de animatie! Era cu actori. De aia am pus primul "film de animatie dublat" :) |
sper sa nu devina un obicei din asta pentru ca nu vrem sa ajunga copiii ca spaniolii sa nu mai fie in stare sa vorbeasca o limba straina.
MON DIEU THIS SUCKS SO F.UCKING MUCH! |
in mod oficial imi bag pula in dublaj...la fel pateam cand ma uitam pe canalel germane cand eram mic :x
|
ar trebui sã distribuie niºte cãºti pentru cei care vor sã audã varianta dublatã, rãmînînd la boxele din salã varianta originarã, eventual cu titrare.
|
Originally Posted by Leonard:
L |
Pitbull, cum e? l sau r? eu cred cã ambele se potrivesc
|
Originally Posted by Leonard:
|
In orice tara civilizata, dar suficient de stupida incit sa dubleze filmele, ti se ofera si varianta de a-l vedea in limba originala. Oriunde in Vest, la multiplexuri, ruleaza si variante dublate, si variante in engleza - probabil pentru strainii sau turistii aflati in vizita.
Sa inteleg ca in cazul asta nu va fi decit varianta dublata?? Grozav. Va fi primul film lansat in ultimii 2 ani pe ecrane in Romania, si pe care il voi vedea pirat, pe calculator. |
Din cate am inteles de la Prooptiki va fi o copie subtitrata, si celelalte dublate.
|
.cine e responsabil/a pentru monstruozitatea asta?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cum cine? Necuratul (adica cel care nu se spala)
|
cristian tudor popescu vrei sa zici???? :o
|
ce mare varza.... :sick: :sick: :sick: :sick:
|
apare si vocea mea in film, eu il dublez pe Cucu Sfarmacoae.
|
All times are GMT +2. The time now is 10:12. |