![]() |
Daca se poate ....
Sper sa nu radeti de mine...caut de multa vreme melodiile dintr-o telenovela "Trupul dorit" , de melodia din generic am facut rost... erau niste melodi cantate la pian, de rolul principal...
Help Help Help.....de cand a inceput serialu :( m-a inebunit gagica`mea cu melodiile alea, am ajuns sa stau cu telefonu ..sa inregistrez melodiile Va multumesc frumos!! :D |
ma pampalaule...lol nici nu mai stiu ce gluma sa mai fac....ideea e ca nimeni de aici nu te poate ajuta cu problema asta pt ca in general ne cacam pe telenovele...dar incearca totusi sa-i dai un mesaj privat lui Nightwane:
http://www.cinemagia.ro/forum/profil...profile&u=1754 el e singurul care se uita la asa ceva, poate te ajuta el. |
=))))))))))))))))))))))))))))0000000000
|
Re: Daca se poate ....
Originally Posted by pampalau:
:lol: :lol: sau ia un tvtuner bunicel, macar un 'leadtek expert', inregistreaza telenovela :P apoi cu programele destepte dezlipesti coloana sonora de imagine, pecare apoi o tot tai pana ajungi la forma (nu totala, e drept, ci doar atat cat o interpreteaza astia in... telenovela) asteptata de prietena ta. sau, desparte-te de domnisoara!!!! si daca nu poti si nu poti (sa te desparti de ea) inregistreaza telenovela, astepti la final cadru cu cadru sa vezi cine (compune!!???) e responsabil de muzica si il cauti tu cumva. si scrie-i acelasi mesaj, cred ca o sa mearga! :P |
raptor. ce stii tu ba ce e aia arta? Corpul dorit e cea mai misto chestie de la Pasión de gavilanes si Tormenta incoace. doar uzurpatoarea, si bogatii plang si marimar (poate si sarmana maria) detroneaza aceasta nestemata cinematografica. 'ai dracu'!
|
|
Che pasa mi amor dove es le logica ?! TAM TAM TAM ! Era su padre :lol:
|
hai ca esti varza.
|
In primu rand tipu/tipa se refera la trupu dorit nu corpu dorit , cred ca totusi vorbesti despre altceva
|
Originally Posted by Dooku:
U'r joking, right? :oops: |
Corpus Christi.
|
Originally Posted by Dooku:
habar na i!aici e vorba de fizic! |
All times are GMT +2. The time now is 09:49. |