![]() |
Tupac Shakur 1971 - 1996 ! Mai stie cineva de acest soldat ?
Rapper,Actor,Poet,Superstar....
De multa vreme tot ma framanta un gand. Ma intrebam dak cineva mai asculta muzica lui 2pac. Daca mai exista fani, care sa creada in acest rapper, sa creada in ceea ce a crezut pac. Yo unu zick din start Da!!! fara remushkri, fara dubii s.a.m.d. Voi ce zicetzi? |
.eu zic multam alora de l-au gaurit, mi-au scutit timpanele.
|
ar trb satzi respect parerea...dar esti UN TERMINAT....cum poti sa zici asa ceva? :shock:
|
Originally Posted by raptor:
:lol: La mai mare! Ar mai fi cativa ..., dar nu cred ca avem norocul asta. Aia de la "Black eyed peas" spre exemplu. |
Originally Posted by DTP-Ludacris:
pac-pac-pac! pac! |
tupac = never too pac-pac! ;)
thank god he's dead... |
Nu mai exista pic de respect :huh: .
In the event of my Demise when my heart can beat no more I Hope I Die For A Principle or A Belief that I had Lived 4 I will die Before My Time Because I feel the shadow's Depth so much I wanted 2 accomplish before I reached my Death I have come 2 grips with the possibility and wiped the last tear from My eyes I Loved All who were Positive In the event of my Demise By: Tupac Shakur |
Re: Tupac Shakur 1971 - 1996 ! Mai stie cineva de acest sold
:lol: .. like, only all the 50 cent wannabees in, like, every highschool... do you think you're, like, original?... [later edit] like, totally :lol: |
LOL! Ce de 'remushkri' am...ma 'remushk' la popou DoiCapac asta. Who gives a flying phewk about a gay nigger from outer space? Rapper = ce e aia? Actor = LOL! LE LOL! Unde mah? Poet= Idem Actor Superstar= Era chiar Jesus Christ Superstar. |
[quote="Nightwane"]
poate ar fi mai bine sa-i reintregesti imaginea un pic...drogat, dealer etc. |
.culmea ironiei-pe cind citeam laberatiile de aici ma trezesc in player cu "buffalo soldiers"....asta apropos de titlul "topicului" hehe.
|
Va dau bataie la toti daca va mai luati de 2PAC. Yo nu m-am luat de balariile care le-ascultai voi :P
|
Originally Posted by GhitzaCartitza:
deci recunosti ca tupac e o balarie...? :D |
Ghitza, vezi ca vine cinemania cu roacherii lui peste tine. Te face praf, iti da un iz de bläcuiala de lesini.
|
:D
|
:lol: glumetilor.
|
Da-i cu Negura Bunget!!!
|
.un sfint tzea eshit din gura, naithule.
|
Yo de-astea nu stiu :huh: . Masini, femei, bling bling si sunt fericit.
Nu-mi plac pletosii cu chitare ca ma sperie :shock: . Oricum 2Pac nu a murit. Se ascunde undeva in munti si asteapta momenul propice sa revina :lol: :lol: :lol: (stiti legenda) |
Fo`Sure :D
|
All times are GMT +2. The time now is 08:38. |