![]() |
Imeme scump, drag si iubit, dacä mai zici UNA singurä datä "PitbuRG", ai cuvântul meu cä vin la tine si-ti dau numai maimute-n cap! N-ai väzut cä de când ai scos perla asta, l-a lovit pe NightWane diareea pitburghezä?
|
Originally Posted by Pitbull:
scuze dar nu are a face,eu am amintit si de el dar eu il retin numai dupa imaginea avatarul lui adica maimuta-mai greu nighwane.si apoi el s-ar putea STOPA DIAREEA PRIN FOCALIZAREA CUVINTELOR ENERGIEI SPRE CEVA ANUME ASTERNUTE PE CINEMAGIUA-SI EL CA MODERATOR CA SI NOI SI AR FI ALTFEL.I-AR TRECE CU SIGURANTA.precum si tuturor celor lalti. :D |
PITBURG!!!!
|
LIGHTWANK!
|
Originally Posted by Nightwane:
hei ai schimbat poza de maimuta cu una de copil inocent cu degetelul in gura? |
da. inocent cu bombonica in gura, chioambo.
|
nataraule ,eu am zis ca e mai de coma cu degetelul in gura dar se pare ca tie iti place sa ti si altceva in gura?conteaza grosimea sau lungimea?scuze acadelei sau cum ii zici tu" bombonica" |
pana in gat.
|
vrei sa te ajut sa o imping mai bine?ma pun cu dosul si te ajut sa intre mai bine |
Poate iti intra in DOS acadeaua.
|
[quote="GhitzaCartitza"]Poate iti intra in DOS acadeaua.[/quote
:P si el sa imi dea limbi,poate e mai buna acadeaua de acolo,si poate imi si face placere.stai stop sa nu salivati |
sa nu cumva sa ma ESCIT :sick:
|
la boarfe nu saliveaza nimeni, stai calma.
|
n-ai tu habar ce bucatica gustoasa sunt.asa vorbesti de oftica ca nu poti sa imi dai limbi la acadea |
esti o bucatica vomitiva, o boarfa sleampata. nicidecum o bunaciune, crede-ma.
|
nu ai de unde sti,altfel din limbi nu te-ai opri! |
las'o balta, cherie ca nu ma incurc eu cu tziganci borâte.
|
sunt mai romanca decat crezi fraere,chiar sunt nascuta blonda dar in timp saten inchis,nici decum bruneta-bruna,asa ca arat bine pe toate partile. si-apoi tiganca borata o faci pe stra-stra-strabunicata.eu inca mai sunt i8n floarea varstei dar tu trebuie sa te mai desumfli un pic. oricum hai sa nu-i stricam pagina lui emanuel |
Putem sa ne certam,contrazicem adica,aici? Nothing personal,strictly business.Pt trafic:-P
Ce gura spurcata avea IMM,la figurat adica. :rolleyes: |
Originally Posted by irene marlyne monroe:
cat de GENIALA e asta, am ras de m-am prapadit! bravo Irina! |
All times are GMT +2. The time now is 15:02. |