![]() |
request
.vreau un milion de lei noi in bancnote de cate 10 pana maine la amiaza(ora 12.fix) si sa se stearga avatarul lui pitbull. ca mie imi plac pisicile, cainii ma oftica....si flori....vreau si un buchet de margarete, altfel plec de pe cinemagia. pana maine, la ora 12. sper ca ne-am inteles. :happy:
|
In fise de telefon de pe vremea lui Ceascä se poate? D-alea de 25 de bani, cu tractoras si grâne, cä numai asa am.
|
io zic ca iei ban pana in Aprilie, Raptore
|
.de nick sau de avatar? :lol:
|
de palarie
|
Eu vreau sa-si schimbe Cinemania avatarul pentru ca e traumatizant ca imi aduce aminte de Lucio Fulci. Da' eu stiu ca nu e Lucio Fulci. Ceea ce e traumatizant pentru ca nu e da' mie imi aduce aminte de el. Si imi aduce aminte de el chit ca stiu ca nu e. Deci e traumatizant. Pentru ca e. Si e de fapt altcineva nu Lucio Fulci si eu stiu asta da' nu pot sa nu ma gandesc la Lucio Fulci pentru ca si el avea barba si ochelari. La fel ca Stanley Kubrick. Care Stanley Kubrick e in avatarul lui Cinemania. Care avatar imi aduce aminte de Lucio Fulci si ma traumatizeaza faptul ca imi aduce aminte de Lucio Fulci da' io stiu ca nu e Lucio Fulci si nu mai inteleg nimic, mintea mea tanara si inocenta este traumatizata. Schimba-ti ba avatarul si pune unu' cu Lucio Fulci ca e mai tare regisseur decat Kubrick. Deci da?
|
but then who would play with your brains?
|
Deci asta nu se mai poate!!! Asta e hartuire pe fata! Nu ma mai hartui si nu mai abuza de inocenta mea fizica si psihica! Te rog! Lasa-ma in pace! M-ai adus in pragul disperarii si al traumelor! NU MAI POT!
Sa-i dea ban cineva pentru ca m-a terorizat! |
stai ca vin si semeseurile...cu taxa inversa
|
daca ma enervezi, te sun si plang la telefon!
|
suna ca iti fac legatura cu Raptoru'
|
Originally Posted by Nightwane:
Deci am si eu un request. Sä punä Emanuel acolo culoarea ROZ PE BUNE la "Culoare text:", cä eu când vorbesc cu Nighty, vreau roz si-mi iese mov, si mä traumatizeazä. Dacä nu, nu mai intru-n veci pe forum si-am sä-mi scriu toate mesajele cu mov! |
solicit interzicerea emoticoanelor pe forum cã mã traumatizeazã toþi acei capi rotunzi ºi ridicoli. altfel, îmi pun avatarul cu Belmondo!!! (chiar dacã nu e în lista de avataruri cinemagice, pot sã-l uploadez la un sait de genul mypic.com nu?)
|
raptore, ce zici, proiectezi un set de emoticoane mai drãguþe? (sã nu fie rotunde pls!)
|
Cine mai scrie "k" în loc de "ca" sau "cä" sau "caca/2" sä ia ban cä mä traumatizeazä când väd ce putori e unii cä se leneveste la un dat cu destu-n tastä.
|
Re: request
Originally Posted by raptor:
|
Dacä-l angajeazä primäria pe Leonard, eu emigrez la Cucuietii din Deal si de-acolo nu mai intru niciodatä pe forum.
|
Originally Posted by Leonard:
same here! :P |
Originally Posted by Leonard:
|
raptor, you have exactly 5 minutes to leave the building before we start fire bombing.
- Ok guys, bring out the REALLY BIG GUN. - But, boss, it'll make a hole in the ozone layer! - Ah, don't worry about it, we'll just blame it on chinese people and tax deduction. - Yeah, good thinkin' boss. - Ok, NUke the BASTARD! - IIIIIIIII-HA! |
All times are GMT +2. The time now is 02:23. |