Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Brokeback Mountain e sau nu e un film penibil ?? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87874)

cine-fill 19 Feb 2006 20:02

Brokeback Mountain e sau nu e un film penibil ??

Ce parere avetzi?

qwerty 19 Feb 2006 20:09

Am vazut si filme mai penibile.

cine-fill 19 Feb 2006 20:11

Astept exemple.

Tobey 19 Feb 2006 20:22

Originally Posted by qwerty:

Da eu nu cred ca ii penibil, ba chiar eu cred ca ii un film de nota 9/10 .Este un film care merita si oscarul.Si cred ca il va lua.A luat de ja Globul de aur.Si cred ca va lua multe oscaruri , poate si pt. cel mai bun film.Heath Ledger a facut un rol exceptional, ca si toata distributia de altfel.Mi-a placut si Jake Gyllenahall, si Anne Hathaway in rol de sotie.Mi-a facut placere sa o vad shimband putin registrul, si o face f. bine.

Alex Leo Serban 19 Feb 2006 20:29

cred k mai degraba cel care a initiat ac. topic (cu ac. titlu penibil) e, right, penibil...

sint kestii care come up periodic (vezi si: 'titanic'= film penibil, mantra tuturor cineintelectualilor cu fitze...), so no need to be alarmed. astfel de categorisiri reflecta imposibilitatea unora de a accepta regulile jocului si faptul ca unele filme kiar merita si oscarurile, si cistigurile la box-office!

qwerty 19 Feb 2006 20:35

Originally Posted by Tobey:

Originally Posted by qwerty:

Da eu nu cred ca ii penibil, ba chiar eu cred ca ii un film de nota 9/10 .Este un film care merita si oscarul.Si cred ca il va lua.A luat de ja Globul de aur.Si cred ca va lua multe oscaruri , poate si pt. cel mai bun film.Heath Ledger a facut un rol exceptional, ca si toata distributia de altfel.Mi-a placut si Jake Gyllenahall, si Anne Hathaway in rol de sotie.Mi-a facut placere sa o vad shimband putin registrul, si o face f. bine.

Nu am spus ca e un film penibil am spus ca am vazut si filme mai penibile.

lestatika_29 19 Feb 2006 22:17

Nu e penibil, cel putin pt unii kre au un IQ mai mare k al unei gaini.......
Si nici nu seamana cu Titanic (in fine, poate doar afisul.....) e mult mai sensibil si mai inteligent scris.... e o poveste despre niste vieti distruse d o iubire imposibila, nu o lalaiala d 3 ore despre diferentele sociale/scuipat pe punte/catastrofa navala/Leo+Kate=love.
N-are cum sa fie penibil pt k Ennis nu e Gigli, iar Jake nu e J LO...
E pur si simplu superb iar cine zice altfel ..... l-as trimite in cuibar, dar e democratie...

herbert 19 Feb 2006 23:23

CRED ca cel care a lansat acest topic este un IDIOT.
punct.
BeNnY si MinRep, rezolvati cazul, va rog...

BeNnY 19 Feb 2006 23:46

Originally Posted by herbert:

CRED ca cel care a lansat acest topic este un IDIOT.

I never expected to have so much in common.

All times are GMT +2. The time now is 04:39.