Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

qwerty 29 Jan 2006 09:40

Filme la care ati adormit.

Vreau sa vorbim aici despre filme foarte plictisitoare la care pur si simplu v-a apucat somnul in care nu se intampla mai nimic.
Iata cateva la care am adormit eu:
EUROTRIP
ALEX AND EMMA
WHAT DREAMS MAY COME
THE MILLION DOLLAR HOTEL
LA STANZA DEL FIGLIO (THE SON'S ROOM)
AMEN
ULTIMUL A FOST ELIZABETHTOWN,si mai sunt si altele care acum imi scapa.

alc 29 Jan 2006 09:46

aeon flux si the 40 year old virgin

notorious 29 Jan 2006 09:54

am tras plictiseli crunte la viata mea, dar chiar nu pot sa spun ca m-a luat somnul vreodata din cauza filmului in sine. dar mi s-a intamplat sa mai trag pe dreapta pt ca pur & simplu muream de oboseala. mi s-a-ntamplat (!!) la filme de clasa precum 'le proces' sau 'padurea de mesteceni' (in ultimul caz, i think i was out for 10 mns or so...). :((

cinemateca !

alc 29 Jan 2006 11:20

adevaru e ca nici eu nu am adormit la vreun film...numai ca ma ia asa tare plictiseala incat nu mai sunt atent la el

Longshot 29 Jan 2006 11:32

la sf. gheorghe in prima seara n-am mai rezistat la partea a doua a lui tulse luper ca ma cacam pe mine de frig si am zis ca o vad ziua urmatoare. numai ca in ziua urmatoare a fost pe la ora doua-trei dimineata pentru ca mai si incepuse cu intarziere si m-a izbit un somn de abia imi mai tineam ochii deschisi. l-am batut dupa un chin de zece-cinspe minute dar greu greu.

MinRep 29 Jan 2006 13:31

Mda, nici eu nu am reusit sa adorm la nici un film, insa e drept ca am renuntat sau amanat vizionarea unora. Cred ca ultima data a fost acum vreo doua-trei luni cand au dat "Scene dintr-o casnicie" pe TVR Cultural... eram atat de obosit ca nu ma puteam concentra la cititul subtitrarilor asa ca am abandonat. Insa nu mi s-a intamplat niciodata in sala de cinema. Si nici plictiseli prea mari nu am tras... Sunt rezistent la multe! :?

Cinemania 29 Jan 2006 16:05

am adormit pentru vreo 20 de minute la 6th Day cu Schwarzie...tocmai revenisem in tara si eram super obosit, dar disperat sa vad din nou un film intr-un cinematograf din Romania

raptor 30 Jan 2006 19:19

''Trei negrii furau carbuni noaptea''
.e drept ca nu aveam subtitrare la el.

M0n0 30 Jan 2006 20:04

Niciodata...nici un film...doar plictiseala -> neatentie asupra vizionarii...
dar sincer nu mai stiu filmele alea...

Nightwane 30 Jan 2006 21:54

am adormit la un puhoi de filme la viata mea, printre care si LOTR.

da' nu face nimeni un top cu filme la care ati vomitat? io, ca o fata cumintzica, am vomitat doar la unu' singur: Love Story.

qwerty 30 Jan 2006 22:04

Love Story e un film bun de vomitat poti chiar sa si borasti la el.Merge treaba si la LOTR.

Leonard 30 Jan 2006 23:18

eu credeam cã sunt sinonime a vomita cu a borî... îmi explici care e diferenþa?

qwerty 30 Jan 2006 23:20

DA ITI EXPLIC DAR ACUMA NU-MI VINE.O SA TE ANUNT EU.

Pitbull 31 Jan 2006 00:41

Idem Notorious (si altii).
Pe mine "plictiseala" la un film nu mä adoarme, ci mä face sä-mi vinä sä ies din salä. Am reusit sä rezist si sä n-o fac niciodatä - dar CEL MAI TARE am vrut-o la "Jachetele Galbene", Dan Mironescu, 1979.

herbert 31 Jan 2006 01:24

da, un topic stupid (n-ar fi o noutate). acest qwerty (partea de sus stanga a tastaturii) ar merita o chelfaneala, pentru ca va abate de la trebi (de la lucruri serioase). dar il iertam, ca e harnic (stahanovist, cum ar spune Pitbull :D ), scrie mesaje multe si cornute, are idei - uneori nastrusnice, alteori provocatoare. ne mai trezeste din amorteala in perioada aceasta preOscar... scrie, qwerty, scrie...

Pitbull 31 Jan 2006 01:45

...orice, numai scrie.

KORBEN 02 Feb 2006 17:15

pai....
1.koktebel
am dormit juma de film si tot nu se intamplase nimic, da nu mai aveam somn asa ca am vazut inceputul si finalul :sick:
2. marele jaf comunist
de fapt am atipit vreo 5 minute
altele numi amintesc

KORBEN 02 Feb 2006 17:18

cum era sa uit?
lotr3
nenorocitii aveau sonoru la maxim si ma tot trezeam asa ca am cedat mi-am luat o cafea si am vazut vreo 3/4 din cacareala sinistra
mai bine dormeam
ca presupunere conspirationista:
cred ca de-aia a luat asa avant chestia cu efectele sonore: filmele devin din ce in ce mai lungi, booring. cu actori si scenarii de kkt asa ca publicul nu tre sa adoarma, deci sonoru la maxim
za bastardz

Alex Leo Serban 02 Feb 2006 18:55

eu la lotr2. si la hp2. nu stiu de ce, am o kestie cu 2-urile... sau ele cu mine.
oricum, intuitia lui korben (re: dolby surround as a means of waking up) mi se pare supervalabila - se retine! ;)

BeNnY 02 Feb 2006 20:43

Imi amintesc de un film al lui Resnais care a fost la zilele filmului francez. In primele 10 minute vorbeau unii la o masa, am adormit, m-am trezit, erau tot la masa, am adormit din nou, m-am trezit si m-am speriat pt ca una se rostogolea prin camera si tipa, am adormit, m-am trezit si am plecat la 3/4 din film. Si am mai adormit la un film de la TIFF, dar nu-mi amintesc la care.

All times are GMT +2. The time now is 04:44.