![]() |
Filme la care ati adormit.
Vreau sa vorbim aici despre filme foarte plictisitoare la care pur si simplu v-a apucat somnul in care nu se intampla mai nimic.
Iata cateva la care am adormit eu: EUROTRIP ALEX AND EMMA WHAT DREAMS MAY COME THE MILLION DOLLAR HOTEL LA STANZA DEL FIGLIO (THE SON'S ROOM) AMEN ULTIMUL A FOST ELIZABETHTOWN,si mai sunt si altele care acum imi scapa. |
aeon flux si the 40 year old virgin
|
am tras plictiseli crunte la viata mea, dar chiar nu pot sa spun ca m-a luat somnul vreodata din cauza filmului in sine. dar mi s-a intamplat sa mai trag pe dreapta pt ca pur & simplu muream de oboseala. mi s-a-ntamplat (!!) la filme de clasa precum 'le proces' sau 'padurea de mesteceni' (in ultimul caz, i think i was out for 10 mns or so...). :((
cinemateca ! |
adevaru e ca nici eu nu am adormit la vreun film...numai ca ma ia asa tare plictiseala incat nu mai sunt atent la el
|
la sf. gheorghe in prima seara n-am mai rezistat la partea a doua a lui tulse luper ca ma cacam pe mine de frig si am zis ca o vad ziua urmatoare. numai ca in ziua urmatoare a fost pe la ora doua-trei dimineata pentru ca mai si incepuse cu intarziere si m-a izbit un somn de abia imi mai tineam ochii deschisi. l-am batut dupa un chin de zece-cinspe minute dar greu greu.
|
Mda, nici eu nu am reusit sa adorm la nici un film, insa e drept ca am renuntat sau amanat vizionarea unora. Cred ca ultima data a fost acum vreo doua-trei luni cand au dat "Scene dintr-o casnicie" pe TVR Cultural... eram atat de obosit ca nu ma puteam concentra la cititul subtitrarilor asa ca am abandonat. Insa nu mi s-a intamplat niciodata in sala de cinema. Si nici plictiseli prea mari nu am tras... Sunt rezistent la multe! :?
|
am adormit pentru vreo 20 de minute la 6th Day cu Schwarzie...tocmai revenisem in tara si eram super obosit, dar disperat sa vad din nou un film intr-un cinematograf din Romania
|
''Trei negrii furau carbuni noaptea''
.e drept ca nu aveam subtitrare la el. |
Niciodata...nici un film...doar plictiseala -> neatentie asupra vizionarii...
dar sincer nu mai stiu filmele alea... |
am adormit la un puhoi de filme la viata mea, printre care si LOTR.
da' nu face nimeni un top cu filme la care ati vomitat? io, ca o fata cumintzica, am vomitat doar la unu' singur: Love Story. |
Love Story e un film bun de vomitat poti chiar sa si borasti la el.Merge treaba si la LOTR.
|
eu credeam cã sunt sinonime a vomita cu a borî... îmi explici care e diferenþa?
|
DA ITI EXPLIC DAR ACUMA NU-MI VINE.O SA TE ANUNT EU.
|
Idem Notorious (si altii).
Pe mine "plictiseala" la un film nu mä adoarme, ci mä face sä-mi vinä sä ies din salä. Am reusit sä rezist si sä n-o fac niciodatä - dar CEL MAI TARE am vrut-o la "Jachetele Galbene", Dan Mironescu, 1979. |
da, un topic stupid (n-ar fi o noutate). acest qwerty (partea de sus stanga a tastaturii) ar merita o chelfaneala, pentru ca va abate de la trebi (de la lucruri serioase). dar il iertam, ca e harnic (stahanovist, cum ar spune Pitbull :D ), scrie mesaje multe si cornute, are idei - uneori nastrusnice, alteori provocatoare. ne mai trezeste din amorteala in perioada aceasta preOscar... scrie, qwerty, scrie...
|
...orice, numai scrie.
|
pai....
1.koktebel am dormit juma de film si tot nu se intamplase nimic, da nu mai aveam somn asa ca am vazut inceputul si finalul :sick: 2. marele jaf comunist de fapt am atipit vreo 5 minute altele numi amintesc |
cum era sa uit?
lotr3 nenorocitii aveau sonoru la maxim si ma tot trezeam asa ca am cedat mi-am luat o cafea si am vazut vreo 3/4 din cacareala sinistra mai bine dormeam ca presupunere conspirationista: cred ca de-aia a luat asa avant chestia cu efectele sonore: filmele devin din ce in ce mai lungi, booring. cu actori si scenarii de kkt asa ca publicul nu tre sa adoarma, deci sonoru la maxim za bastardz |
eu la lotr2. si la hp2. nu stiu de ce, am o kestie cu 2-urile... sau ele cu mine.
oricum, intuitia lui korben (re: dolby surround as a means of waking up) mi se pare supervalabila - se retine! ;) |
Imi amintesc de un film al lui Resnais care a fost la zilele filmului francez. In primele 10 minute vorbeau unii la o masa, am adormit, m-am trezit, erau tot la masa, am adormit din nou, m-am trezit si m-am speriat pt ca una se rostogolea prin camera si tipa, am adormit, m-am trezit si am plecat la 3/4 din film. Si am mai adormit la un film de la TIFF, dar nu-mi amintesc la care.
|
All times are GMT +2. The time now is 04:44. |