![]() |
filme imposibil de gasit
am dat search-uri harnice si n-am gasit nimic de felul asta(la video/dvd sunt f.specifice topicurile).exista aici un topic cu "filme celebre nevazute";bun,care sunt la voi filmele nevazute,dar complet inaccesibile/intangibile?
intreb ca pt m-a nevrozat complet cautarea-si gasirea!-primului amenabar(himenoptero),pe care l-am downloadat pana la 97%,unde s-a oprit :x |
Eu nu reusesc sa dau peste "Wanda" (1971) , singurul film regizat de Barbara Loden, nevasta lu' Elia Kazan.
M-am luptat mult si pentru al doilea film al lui Tsui Hark , "We're Going to Eat You" (1980) by its English name, dar am lasat-o balta. Ma mandresc totusi ca dupa sase luni am reusit sa fac rost de "Prince of the Sun: The Great Adventure of Horus", primul anime de lung metraj regizat de Takahata. La fel m-am zbatut si am reusit sa fac rost de prima serie Lupin, featuring Osumi&Miyazaki&Takahata. |
eu nu reusesc sa gasesc 'frumoasa si bestia' de cocteau.
|
Eu am cautat Pillow Book in prostie. Am stat cu lunile sa il trag de la cineva care tot iesea si intra si dup-aia aflu intr-o zi de joi cateva saptamani mai intai ca toata saptamana precedenta a fost la Studio.
SHTOOPID!!!!!!! |
Originally Posted by Lady_Skar:
Iar saptamina asta e la Festival :) |
e peste tot Pillow Book. chiar ºi pe huburile româneºti de duzinã ºi nu la un singur user
|
Originally Posted by Leonard:
|
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by st3fan:
(pe bune. au o regulã care-mi interzice sã dau adresa lor public. se intrã numai pe bazã de înregistrare. evident cã nu gãseºti manele, fiindcã e strãin) |
Originally Posted by Leonard:
|
Eu caut ´´Le Fin Absolue Du Monde´´. ;)
|
Tot am cautat "The lost weekend", nu am reusit sa-l gasesc, nimeni nu-l are :(.
|
eu caut Intergalactic Time Travel Quest 4. Încep sã cred cã nici nu existã, ci e doar o farsã a unor forumiºti.
|
.nici nu discutam de Cremaster3 versiunea integrala. Tot te prind eu si te piratez! M-auzi, Barney, tarfo?
|
cremaster 3 da. lost weekend nu, ca e peste tot. dar tot de wilder caut si eu 'fedora'. pe net pula, pe amazon pula, si tot asa...
|
Si o mica rectificare, cu scuzele de rigoare, Wanda (1971), ce spune imdb-ul e sfant;)
|
,si sa nu uit Hair High de Plympton care probabil nu e chiar asa de greu de gasit...dar nu il gasesc eu.
|
bah stiam ca exista varianta in spaniola pe dvd. da' auzisem ca nu ar exista subtitrare in angla sau original version la ea. ma rog, hai ca vad io. danke.
|
vreau si eu this year's love!!! nu il gasesc deloc pe net..:( il are careva??
|
Originally Posted by rzvnblc:
Who'll stop the rain tot pe dc, 2 cduri, dar fãrã sloturi deocamdatã |
All times are GMT +2. The time now is 19:36. |