![]() |
Mel Gibson
Nu am vazut decat doua filme cu el :oops: .Nu prea ma pasioneaza pe mine filmele de actiune shi de asta nu prea l-am vazut.Dar filmele la care m-am uitat m-au impresiont.In Braveheart a jucat rolul unui erou scotian,William Wallace ,exceptional.Dar in Patriot efectiv m-a impresionat,poate si datorita filmului(dupa parerea mea un film foarte bun),care mie mi-a placut enorm.Acest film a avut si momente comice pe care, din nou ,Gibson le joaca excelent.In concluzie un actor mare ce trebuie urmarit.Voi ce parere aveti? :D
|
hy
Pacat ca nu ai mai vazut filme cu el.Este unul dintre cei mai buni actori la Holywood si acum a devenit un mare regizor si mai e si producator.Sa te uiti la cele 4 parti "ARMA MORTALA" CU Mel Gibson.Sunt filme politiste-comedii extraordinar de bune.E pacat ca in Romania nu prea vedem cele mai bune filme la tv ca sunt aproape numai porcarii .
|
Exceptional in Braveheart, mai putin in momentul in care incepe sa vorbeasca in latina. S-a revansat insa inzecit fata de aceasta limba, atat de greu incercata la Hollywood (ca sa nu zic siluita), regizand "Patimile".
Labor omnia vincit. |
Re: hy
Originally Posted by mt:
Oricum cel mai bun film al sau cred ca este Bravehart , dar mai sunt multe altele care se apropie de valoarea acestuia. |
:)Mai e si "Pay it back" care e foarte bun. :love: cine l-a vazut?
|
din pacate nu l-am vazut, dar daca zici ca e bun am sa-l caut :P
|
Originally Posted by mt:
bunicel...chiar destul de bun pentru Mel...asta daca te referi la Payback |
aham deci de asta nu gaseam eu filmul :lol:
|
pai vezi?
|
...ms
|
Este un actor care arata bine si este carismatic si destul de talentat. Bravehart se zice ca a fost cam supraapreciat si ca talentul lui regizoral s-a vazut cu adevarat in "Omul fara chip". Mie unul mi-a placut Mad max 2 cel mai mult si apoi Payback.
|
Originally Posted by Lino:
de altfel, filme in care i se vede talentul cu carul :shock: cat despre talentul regizoral, as exemplifica cu Braveheart |
cel mai bun rol din cariera: Hamlet.
ca regizor... e ok. -braveheart are o poveste curata, bine pusa la punct, personaje coherenta, si totusi emotionant from time to time. merge. (depinde si de gusturi) -cel mai bun, the passion of the christ. f. bun film. ca regie, impecabil. imagini bine alese, la momentele potrivite. frumos povestit. well, am fost surprins de acest actor, care la un moment dat l-am vazut drept 'mediocru', si care apoi, well, a facut chestii chiar f. misto. |
Originally Posted by Nae:
damm, cum de am uitat de Passion...?! da, ca regie e peste Braveheart |
Mel Gibson este un actor genial,are niste roluri de neuitat.
|
Originally Posted by kanibalo:
|
Riiigs!!!!
![]() genial. M-am uitat la toata seria Arma Mortala de curand. |
Un actor extrem de bun
|
Nu ma dau in vant dupa Mel Gibson, insa mi-a placut cum a jucat in Inima neinfricata sau Patriotul :)
|
Mi-a placut in toate filmele in care a jucat, indiferent de gen. Cred ca NIMENI nu-l va egala in Hamlet. CEL MAI BUN ROL dupa parerea mea !!!
|
All times are GMT +2. The time now is 09:53. |