![]() |
Mr. and Mrs. Smith
Well well well...i expected much much more...
intradevar asteptam mult mai mult desi filmul nu e lipsit de momente cat de cat comice; stiti ca sunt asa filme care nu au sens, pt care sunt platiti o gramada de bani, in care sunt introduse cateva momente comice care estompeaza deficientele filmului si mai ales subiectul prostesc al acestuia, dar totusi filmul respectiv ramane tot un BULLSHIT! anyway, mr & mrs smith face parte din acesta categorie- ca sa intelegeti mai bin luati de exemplu si filmul SAHARA. intrun cuvant, filmul e asa si asa si e LIKE ALL CHEAP MOVIES! [/quote] WHAT WE DO IN LIFE ECHOES IN ETERNITY!!! |
pai mie Mr & Ms mi-a cam placut, :shock: evident nu e un film extraordinar de reusit cum e Ocean's eleven / twelve in care a mai aparut si mr. Pitt dar e mai reusit ca si Tomb Raider, ca si concluzie e un fel de Bond exagerat ce aminteste de filmul Spioni in vacanta, dar ca e lipsit de anumita clasa a spionului britanic :P cel mai mult mi-a placut faza in care Mr. perchezitioneaza pe Ms. in timp ce danseaza :w00t: deci probabil e cel mai bun film comercial al toamnei in cinematografele de la noi !!!!
|
.latrinex.garbage.cacat.franzela cu cacat. o curva masculina si o curva feminina joaca pac-pac. ....the end :love: ...
|
Bey, daca nu era Brad Pitt in film, imi placea... dar mie mi-e antipatic...
|
un film usor, numai bun de vizionat cu prietenul/prietena care nu e pasionat/a de filme....merita vazut o data, dar atat...nici acum nu am ras, dar am zambit...a doua oara ma indoiesc ca am sa mai zambesc...nu e chiar foarte prost...am in minte un miliard de filme proaste...
|
Originally Posted by Demona:
SI MIE! :) cred ca totusi trebuiau s-o combine cu brosnan (pierce brosnan)... asha, for old times sake! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
No way! Shi ala mi-e antipatic... For all times sake putea sa o combine cu Val Kilmer, 1). chiar le statea bine impreuna, 2), Kilmer are experinetza mai buna ca Pitt la "agent secret", doar l-a jucat pe Sfantul shi 3). imi place shi mie... :P |
Originally Posted by Demona:
nu le poti avea pe toate, imi place foarte mult Val K. , dar agentul secret suprem e fara doar si poate Pierce Brosman :w00t: :w00t: are vreo 4 bonduri, 1 thomas crown afair, si filmul acela mai recent in care e hot de diamante.......... iar accentul sau e super :P |
in orice caz, scopul acestiu film nu e de a castiga oscarul, ce "to entertain you" intr-o seara frumoasa in care tu si prietena aveti pofta de un film plin de cliseuri, haios, poate chiar romanticsi si plin de actiune !!! ;)
|
.clisee si haios(h)e. (alea sunt pentru craciun)
|
Originally Posted by raptor:
poi, se aproprie Craciunul, nu?/ :shock: |
Originally Posted by ATB4FOREVER:
F*** the accent! Shi Brosnan mi-e antipatic... probabil ca e prea... paros... :sick: :D |
mi`a placut a fost super pacat ca din cauza filmului s`a intamplat ce s`a intamplat intre Brad si Jennifer..da tot imi place la nebunie de Angelina :love:
|
Filmul, destul de slabutz,cam exagerat.Dar a adus si ceva pozitiv,relatia dintre cei doi actori.
|
Originally Posted by A|ma:
copii, copii, cum sa va para rau de Jennifer, pai se compara cu Angy?? :love: |
mr and mrs smith...a fost sf parca....cel putin din cate am vazut eu
|
Originally Posted by alc:
mai vezi |
pai treceau gloantele pe langa ei mai ceva ca in matrix
|
asta intra la "norocul chior al eroului", necesar la Box Office :D
|
ba nu, intra la "bullshit for stupid people", necesar, asa este, la BO.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:18. |