![]() |
unde a disparut Denis_stelistu?
draga forum,
stie cineva unde a disparut Denis_stelistu? imi lipsesc cronicile sale concentrate & exhaustive... recomandarile sale pline de miez, simple si sincere... - singurele care mi-au spus ceva esential si haios pe acest forum... sper ca n-a fost banat? |
Pai ma gandeam ca ati facut schimb de locuri...si in plus... tu parca scriai altfel... vad ca esti un anturator gen als, noto and many others
|
draga herbert,
genul asta de misteaux de la 3 metri-n sus e doar auto-suficienta (si ma ierti ca-ti spun pe sleau). inca o data, nu pot sa nu remarc contradictia intre teorie si practica, adica intre semnatura ta si felul in care actionezi. cele bune. |
stati linistiti, domnilor (falsi) moralisti.
cu Denis am comunicat si am glumit - reciproc avantajos - foarte bine... pe el (adica pe Denis) l-am remarcat. avea ceea ce se chema a personal touch. pe voi va uitasem, dar va multumesc ca ma cititi si, iata, sesizati o presupusa ironie si nedreptate a mea indreptata impotriva fanului stelist... hai sanatate... |
Sincer, si noi am vrea sa te uitam - dar uite ca reapari zilnic in paginile noastre de web cu observatii care mai de care mai placute, mai adanci si mai inteligente.
Daca lui Denis i-am multumit ca scrie, tie iti multumim ca existi. O voce clara, o minte obiectiva si o constiinta profunda pe care, vorba lui Alphonse Allais, nu putem decat sa le aplaudam cu ambele maini, regretand ca n-avem mai multe. Maini, se-ntelege. |
asa, asa... sa umplem cu vorbe & ironii terenul lui Denis, care nici nu stie ca e motiv de disputa...
|
sa fim seriosi, de data asta denis e pretextul.
am sa citez dintr-un film bun: "if you're playing poker for 20 minutes and you don't know who the sucker is, ..." please feel free to fill in the blanx. |
All times are GMT +2. The time now is 12:45. |