![]() |
Flightplan
Jodie Foster revine:)
ninsoare la berlin, o moarte care nu dovedeste nimic - dc pot sa zic asa (cel putin la inceput). pana la un punct mi-a placut, dar dupa, nope. gustat la max duelul verbal dintre pasagerul american - sic! - si arabul de la hilton... in rest, mai nimic. din nou, dovada clara ca ambalajul vinde marfa, i.e. un trailer bun aduce lumea la film. dar tre sa adaug ca nu o mai vazusesm de mult pe jodie, si nu joaca rau. |
cred ca ai ratat tzara....filmul este acum p ecrane in America....nu in Romania..dar oricum...nu conteaza...in vreo 4 luni o sa aibe succes topicul tau:))
|
Nu chiar 4 luni. Filmul apare si la noi pe 18 noiembrie 2005 :)
|
dap...oricum....cred ca apare o versiune buna p net pana atunci:))...si promit ca o sa comentez filmul cu tine:))
|
@ aditza
nu e prima data cand aici se scrie ds filme care nu sunt pe ecarnele din Ro. se numeste "acum pe ecrane" nu acum pe ecranele din ro"...ma insel? |
Originally Posted by alex2:
Da. |
aaaa
|
Nu-mi amintesc de chestia cu bin-jip. Dar asta e Acum pe ecranele din romania.
|
ce-i beni? te deranjeza ca ma duc la cinema in alt oras decat bucuresti? ha.
|
Nu stiti o aparut ceva versiune buna pe net??? :)
|
Nu m-a dat pe spate filmul...chiar pot spune ca am fost putin dezamagita...a fost destul de previzibil si ma asteptam la ceva mai spectaculos dupa ce am vazut trailer-ul...dar nu e prima data cand ma pacalesc...si The Missing mi s-a parut bun, dar a fost o mare porcarie...
|
M-am saturat de tepe nu mai pot.Sa ma ajute cineva.Help!!!!!!!
|
Originally Posted by qwerty:
io as incepe cu selectia filmelor...it might stink |
fata de restul filmelor in care actiune are loc intr-un avion mi s-a parut destul de bun
|
Un film destul de interesant care te tine in suspans pana la sfarsit.Super tare faza de la sfarsit cand arabul ii da geanta lui Foster ca sa urce in masina.
|
Un film care ar fi putut fi interesant ....ca cel putin Jodie s-a straduit, dar parte la scenariu, parte la regie tot suspence-ul s-a dezumflat si a stricat farmecul "marii revelatii" care trebuia sa ne dea pe spate la momentul oportun :D
|
Da toata lumea a coborat din avion si a ramas doar Foster si teroristul cu prietena.Erau doar trei oameni in avion si nu putea interveni nimeni.Toata lumea astepta cuminte sa vada ce o sa se intample.Daca vroiau sa o taie cu avionul cine-l mai pilota daca echipajul a fost dat jos.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:35. |