![]() |
Nil By Mouth
Jeepers Creepers!
I really am that good. I've just finished reading my 'Nil by Mouth opinion piece' they've published in Cinemagia and I fell in love with my writing. So, who else saw the movie? |
io. tocmai ce-mi facui timp in dimineata asta sa-l vad. drept in gat mi-a stat cadrul ala din duba cu figura mamei in spate si in prim plan billy batandu-si vena. ce dracu' si-o pierde vremea oldman cu pottere?
iar winstone devine incet, incet unu' din preferatii mei. numai pe la pacino am mai vazut izbucniri de furie asa convingatoare. |
Am scris timp de vreo 10 minute despre Ladybird, Ladybird (1994) al lui Ken Loach si a picat Cinemagia. Mi-e lene sa reiau, asa ca dau rezumat: film social, angajat, comunitar. Ray Winstone anticipind rolul din Nil By Mouth, dar intr-un rol secundar, nerafinat, inca in stare gema. Ceva violenta domestica, ceva consum de alcool, de iarba dracului si limbaj profanator, dar intr-o versiune cam prea umanista, adventista, pocaita, pentru gustul meu. Parca as fi vrut ceva mai mult cinism si duritate. Dar, in ansamblu, mi-a placut filmul, chiar daca a trebuit sa-l vad la Union.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:42. |