![]() |
Alt concurs, rezultate onorabile
ok, here's the link:
http://host2.cotidianul.ro/index.php?id=1564&art=2045 |
Iar s-a ales soricelu' de Sopterean cu o bucatica de cascaval. . .
Pentru mine 'a mai mare incantare (si curiozitate) e sa o vad, pe lista cu pricina, pe Andreea Paduraru, clipista de frunte a tarii. Btw, cam care e procentul de filme despre comunisti & revolutie dintre toate cele de pe lista premiantilor? |
Hmm... Caranfil - "Restul e tacere"... sunt intrigat...
"Amintiri din Epoca de Aur"... parca scrie Hanno Hoffer acolo... intrigat... "Hrana pentru pestii mici"... this better be the one... restul - pas... But let's rejoice! NO SERGE!!! :w00t: |
Define "intrigat"
|
|
Originally Posted by MinRep:
Lista e de-a dreptul imbucuratoare. E un pas. Mungiu, Muntean, Hoffer,Thomas Ciulei ... etc au confirmat din plin. Daneliuc trebuie sa faca film. Domnului gABREA si doamnei pADURARU si alti sclavi ...(sopterean) multa samantza ! |
Originally Posted by Mala Portugal:
Pentru "Epoca de Aur" - :o, dar :? Acum, cu 1.000.000 RON fiecare, am usoare asteptari de la ambele... |
Eu ma bucur pentru multi din cei aflati in lista: pt. Porumboiu, pt. Caranfil, pt. Puiu, pt. Hanno Hoffer, pt. Mungiu, pt. Muntean, pt. Giurgiu....
Nu-mi pot ascunde satisfactia sa vad ca scenariul lui Cornel, fostul "Zbor", actualul "Despre ingeri si par" a luat finantare babana. Daca va intrebati de ce apare si "par" , apendice la titlul atat de cunoscut a lui Plesu :P , intrebati-l pe Dragos Bucur de frizerita de care se indragosteste :love:. Si ca tot intreba Mala de epoca de trista amintire, o sa apara inainte de lung metraj, unul scurt, semnat de Cornel, numit "A fost revolutie la noi in oras". Gata cu promo-ul 8) |
nu va bucurati atita ca nea serge nu face scenariul propus: stiu de la gorzo ca acela era, de fapt, scenariul cu care se prezentase si la comisia precedenta - si care se va face oricum, dimpreuna cu toata lista cea adormita a celor 10 de sub prag... :(
|
:(( Ceux-ci nous sommes,
Avec ceux-ci nous defillons. |
De cel putin 2 scenarii pot spune ca merita din plin!!!Ale lui muntean si porumboiu...Cat despre frizerita...nu eu ma indragostesc!oricum,un concurs cu rezultate f f bune(zic eu).Ha!
|
Mai mult decit imbucuratoare lista. E bine si ca sint doar 6 lungmetraje, decit 10-12 in 2 sesiuni, cum a fost anul trecut. Btw, se scrie in document "sesiunea 1". Asta inseamna ca prin toamna ar trebui sa ne asteptam la o completare de citeva filme?
|
personalisches, am auzit dintr-o sursa de foarte mare incredere ca toate scenariile de lung metraj ar merita din plin si ca nu prea exista sanse de caderi la nici unul, tocmai pentru ca autorii au fost intr-atat de calculati si hotarati si misto incat sa stie ce propun.de scurte nu prea stiu nimic...
acum, restul e tacere... 8) vedem. felicitari. |
All times are GMT +2. The time now is 16:41. |