![]() |
Politically Correct
iacata.fix ce mai lipsea.un subiect de termeni p.c. aberanti.
dau un start ideilor: UGLY-esthetically challenged. fiti voi mai creativi. |
idiot-lotr fan
shallow-asian cinema fan |
btw
opinie personala polical corectness does not suck it deepthroats |
mie cel mai tare mi se pare:
fat - horizontally challenged (sau disproportioned) lazy - motivationally deficient (asta la capitolul aberatii, fireste :D) |
movie buff-wannabe ... you're not even a "has been" you're a "never was"!
my personal favourite: lactosis intolerant |
Originally Posted by Gaandalf:
|
My favo(u)rites:
retard = special servant = domestic attendant |
slave = deprived of freedom = employee :lol:
cel putin 8 ore pe zi eu asa ma simt ... |
bai, pana la urma ce inseamna 'lactosis intolerant' ? :oops: :lol:
|
Originally Posted by notorious:
PS: stai linistit ca si ceilalati 2 care-l folosesc in scopuri hilare habar n-au ce inseamna. |
Dear Not* 'lactose intolerance' apare la cei care au probleme in a digera lactoza iar consecinta e ca te stik la burtik. Asta i-o dorim si colegului forumist mars, ca s-o fi saturat si el de atata constipatie.
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Quote:
|
Stimare guru al Marelui Tranzit, promit sa nu mai folosesc termeni medicali fara parafa ta (chiar daca ar trebui sa treaca 100 de ani sa ai una)
|
@ mofo
lactosis intolerant = a person who can't have dairy |
btw
laptarie=una pereche buna de Þâþe |
läptärie = 2) una bucatä pereche bunä beri (nu mai multe, cä-s scumpe), printre lume cool, trendy si snoabä. "Nu crezi c-ar fi o prostie... / Sä vin eu... înnn... Läääp-täää-rieee-eeeee-eeeeeee...???"
|
tot pe marginea subiectului: astazi la 'parte de carte' - noua carte a lui plesu. unul dintre punctele principale ale emisiunii - corectitudinea politica americana ca forma de imbecilitate. :lol: :lol: le-am auzit pe toate ('educationally challenged', 'horizontally challenged', 'vertically challenged'), numai 'lactosis intolerant' nu... :D
|
Atunci ia o portie de Terry Tate - Office Linebacker : Sensitivity Training
|
Athletic - No tits
Contagious Smile - Does a lot of Ecstasy Free spirit - Junkie Friendship first - Trying to live down reputation as a slut New-Age - All body hair, all the time Old-fashioned - Lights out, missionary position only, no BJs Open-minded - Desperate Outgoing - Loud and Embarrassing Passionate - Sloppy drunk Poet - Depressive Schizophrenic Professional - Certified Bitch Wants Soulmate - Stalker |
wow, ce simpatici sunt frecatorii de menta care agita pericolul corectitudinii politice in Romania de astazi. e ca si cum ai discuta despre sexul ingerilor (nu neaparat ingerii lui Plesu) intr-un bordel. linistiti-va, suntem in plin Ev Mediu, nu ne pandesc deocamdata pericolele corectitudinii politice. pentru unii - intre care si oameni inteligenti - e doar un subiect cool. esti cool, banuit chiar ca ai o intelegere superioara a lucrurilor, daca esti politically incorrect...
|
All times are GMT +2. The time now is 07:44. |