![]() |
Shoot him! Shoot him now!
Cel mai enervant banner EVER!
Will you just DIE, for Chrissake! Postez mesaju asta si iar va trebui sa te impusc... Voi cum stati cu ochitul? |
vai ce ma streseaza kkt ala! shit..iar a inceput! KILL HIM, KILL HIM...s-o omor pe ma-ta, tu-ti gura ma-tii! :x
|
Sunt multe reclame de kkt da asta le cam intrece pe toate.
|
Eu trebuie sä-mi închid sound-blaster-ul când vin acasä. Au ajuns de nu se mai pupä, Winamp si Cinemagia... :((
Si mai e si URATA. Parca-i un joc video d-alea de le jucam acu' 15 ani d-a-mboulea în bärulete, cu fise de-un leu. Da' sä n-o uitäm nici pe-aia cu pointerele-vibratoare zgubilitic-frecangiste. |
Macar daca era ceva mai serios, da dupa ce-i tragui lu' ala una in cap se termina reclama...........si asta-i tot. :hmm: :x
|
Folositi Zone Alarm sau un browser care are Web Ad Blocker (Maxthon de exemplu). N-o sa va mai deranjeze nici o reclama! Trust me.
|
mie mai enervanta mi se pare (desi e mute) reclama la ATB - 7 "canci" years ... :sick: :sick: :sick:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Macar asta nu te indeamna sa impusti pe nimeni. :D |
Re: Shoot him! Shoot him now!
Originally Posted by tailgunner:
|
MinRep pare pe cale sä se becalizeze...
Mi-oi vedea visu' cu oichii? ;) |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Pe p*** mea ... am instalat Zone Alarm si tot ma fut la creier reclamele !! |
Dar am incercat si cu Maxthon si nu mai vad nici un fel de reclama pe sit !
Asta e bun , instalati-l !!! |
Originally Posted by M_olecula:
ce pana mea de zonealarm ai mah? sau l-ai configurat prost...? eu am ZoneAlarm Pro version:5.5.094.000 si cu asta, pe partea economica, mi-o suge ala cu tragaciu'...adica fac economie la banned banners |
Molecula, in Zone Alarm, la Privacy, seteaza Ad Blocking la "High" si scapi.
MinRep, ce e dom'le? Nu-mi rasturna cafeaua. |
Poate ar trebui sa scoata reclama asta ca se pare ca nimanui nu-i place. :sick: Cred ca am injurat-o de toti sfintii. :P
|
but i don't see any action..hey you guys up there, HEEEELP US!!!
|
Originally Posted by Pitbull:
Originally Posted by tailgunner:
|
Originally Posted by MinRep:
Lol, tocmai ai comis o menstra de umor involuntar. PMS este pre menstrual syndrome. Sper, intr-adevar, sa-ti treaca in citeva zile. |
Pe aceasta cale tin si eu sa ma cac in aceasta reclama de cacat, care-mi interzice dreptul de a mai asculta muzica atunci cand stau logat pe forum. In ritmul asta se va cam depopula pe aici.
|
Originally Posted by Toata lumea:
cu toti ne amintim luna mai 2005, la lansarea ultimului Star wars cand acea reclama sinistra bloca cu totul accesul la cam cele mai importante parti a forumului. Avea si sunet cred. "Shoot him'' nu se compara cu acel "yoda". |
All times are GMT +2. The time now is 19:56. |