![]() |
De la ce vine BNI???
Da-ti-va cu parerea? de la ce vine BNI? pote fi partid, grup social, antisocial, ORICE. Go wiiild... :w00t:
incep eu: Budisti Nordici Imigranti sau Bunica nebuna impregnata have fun p.s. se vor desemna premii celor carora am eu chef sa dau. |
Betivi Nascuti Imoral
Bisexuali Nenorociti Impuscati Bisexuale Nimfomane Ilegale Babe Notorii Iluminante ...later |
Bäi N-aveti Idei
|
Baga Nandrolon Imediat
Buda Naste Idei Berea N-ajuta Iubita (yeah, i cheated) Broasca Nepriceputa Izbuteste Bagabont Necesit I-Pod o pot tine asa pana maine |
Re: De la ce vine BNI???
BNI
Blocul National Idiot (al Idiotilor) Banatul Numai Iubeste Boii Nostri-n Iarmaroc |
Bovine Notorii Ilustre
Band Naftalina Iodata ( band as in grenuziu de la "a bea" ) Bisexualii Nostri Iubiti Boli Nativ Induse Branza Nociv-Iradianta. Blagosloveste-ne Noua Iepurii Bestelirea Nucilor Irizate. naaah,i ain't good at this. bad day for science, duckos. |
Buse Nevrotice IMM-istice
|
trei politice
Bunicuta Noastra Iliescu Bancherul National Isarescu Basescu N-are Idei |
Mai dau si eu
Biliardul Nu Irita Boierii Nestingheriti Iugoslavi partid: Baroul National Idiot |
De la asociatii diverse.
|
Blanuri Noi de Import
Banca Nationala de Investitii (who said that?!) ...Brain Not Included... |
Better Not Investigate
|
Originally Posted by tailgunner:
8) |
one more
Bitches Not Included Best Newt Instigator |
a zis cineva:
Bolnav Necesit Internare ?? :lol: |
deschizatorului de topic
te gandeai la benny cand ai lasat topicu' asta? :)
|
Oarecum, cine a zis ceva de benny si a precurtat 'BNI' si inceput o discutie ampla cu "de la ce poate veni bni" si am zis sa bag si pe forum sa vad ce iese.
marele premiu era o bere, dar nu merita nimeni, deci am baut-o eu. |
smart gal
|
All times are GMT +2. The time now is 17:29. |